Firmanı Tanıt!
Websitesi, sizlerin ve diğer kullanıcıların kendi websitelerini bir dizine eklemeye yarıyor. Ucretli işlem ise 20 farklı forumda sitenizin tanıtımını paylaşıyor. Eğer siz de sitenizi tanıtmak , bu sektorde onemli işlere imza atmak istiyorsanız. Lutfen sitenizin tanıtım yazısını bize gonderin. Sitenizi bize gonderdiğiniz taktirde 24 saat icerisinde onaylayacağız / iptal edeceğiz.
Peki hangi siteler onaylanmaz?
***** icerikli siteler
+18 ***** siteler
qumar iceriği barındıran siteler
Kufur & Hakaret & birini aşağılamaya yonelik kurulmuş siteler
Sahtecilik , silah pazarlama , uyuşturucu konularını barındıran siteler
Sanal para iceriği barındıran siteler.
Ne işe yarar?
Sitenizin google tarafından dost site olarak gorulmesine , one cıkmasına yarar.
Zararı var mıdır?
Eğer websiteniz cok yeni ise onermiyoruz.
Kelime hataları, cumle bozukluğu var?
Biz sadece sizin gonderdiğiniz websitelerini onaylıyoruz/iptal ediyoruz. Herhangi bir kelime bozukluğu tarafımızdan değil, uzgunuz ki sizlerden kaynaklanmaktadır. Fakat aynı tanıtım yazısını sildirmek icin bizimle skypeden iletişime gecebilirsiniz.
Tanıtımlarınız Omur Boyu Kalacaktır!
Evet, en onemli konu ise gondereceğiniz yazı/tanıtım/blog/fikir/ilan websitemiz uzerinde omur boyu tanıtılacaktır. Ama sildirmek isterseniz lutfen bizimle iletişime geciniz.
Sizden paket satın almalı mıyım?
Eğer yaptığınız tum calışmalar neticesinde websiteniz arama motorlarıyla hic dost değilse, websiteniz yeni değilse, ozgun icerik calışıyorsanız, tanıtım yazılarını farklı platformlara yaymaya ihtiyacınız varsa, bunun icin de bize ihtiyacınız var ise sunduğumuz hizmetleri incelemelisiniz
Bizler kimiz, SEO calışması yapıyor muyuz?
Biz sadece web sitelerin / firmaların yazılarını diğer platformlarda ucretli kendi platformumuzda halka acık ucretsiz şekilde paylaşan bir websiteyiz.
Sizlere nereden ulaşabilirim?
Bizleye skype adlı konuşma programının sohbet / konuşma kısmından kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Site: ForumTanitimi.XYZ | Ucretli - Ucretsiz Forum Tanıtımı