1 Ekim 2008 oncesi calışmaya başlamış olanlar hakkında hizmet butunleşmesine ve aylık bağlanması şartlarında mulga kanun hukumleri uygulanır. Soru : 1988-2000 yılları arasında 11 yıl 4c statusunde devlet kadrosunda doktor olarak calıştım 2000- 2006 yılları arasında 6 yıl 4b kapsamında ozel muayenehanede calıştım 20062015 yılları arasında 4a ya bağlı ozel hastane SSK lı olarak doktorluk mesleğimi yuruttum . 2015 yılımda 4a statusunden yaşlılık aylığı almaya başlayarak emekli oldum. Bu gune kadar ozel sektorde calışmaya devam etmekteyim. 4cden emekli doktorlara odenen ek odemeyi almak amacıyla acıktan atama ile devlet hastanesinde calışırsam 4 sene sonra tekrar emekli olmak istediğimde hangi statuden emekli olurum. Bu esnada sanırım emekli maaşım kesilecek. . Bilgilendirirseniz sevinirim.
Detaylar:
Sosyal guvenlik kapsamında emekli veya yaşlılık aylığı alanlardan kamu işyerlerinde goreve başlayanların almakta oldukları bu aylıkları kesilmektedir.
2005 yılından itibaren yururlukte olan 5335 sayılı Kanun Madde 30 hukmu gereği,
Cumhurbaşkanı tarafından atanan veya gorevlendirilenler, Turkiye Buyuk Millet Meclisince yapılan secimler sonucunda gorev verilenler ile yuksekoğretim kurumlarının oğretim uyeliklerine ve Sağlık Bakanlığının tabip ve uzman tabip kadrolarına yapılacak atamalar haric olmak uzere, herhangi bir sosyal guvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı alanlar, genel butceye dahil dairelerin, katma butceli idarelerin, doner sermayelerin, kefalet sandıklarının, sosyal guvenlik kurumlarının ve butceden yardım alan kuruluşların kadrolarına acıktan atanmaları mumkun olmamaktadır.
Ayrıca, herhangi bir sosyal guvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı alanlar bu aylıkları kesilmeksizin; genel butceye dahil daireler, katma butceli idareler, doner sermayeler, fonlar, belediyeler, il ozel idareleri, belediyeler ve il ozel idareleri tarafından kurulan birlik ve işletmeler, sosyal guvenlik kurumları, butceden yardım alan kuruluşlar ile ozel kanunla kurulmuş diğer kamu kurum, kurul, ust kurul ve kuruluşları, kamu iktisadi teşebbusleri ve bunların bağlı ortaklıkları ile muessese ve işletmelerinde ve sermayesinin %50'sinden fazlası kamuya ait olan diğer ortaklıklarda herhangi bir kadro, pozisyon veya gorevde calıştırılamamakta ve gorev yapamamaktadırlar.
2008 yılı Ekim ayından once memurluğa başlamış olanlar (yedek subay, vekil oğretmenlik vb. gibi memurluktan sayılan hizmetleri olanlar dahil) hakkında 5434 sayılı Kanun, bu tarihten sonra ilk defa memurluğa başlamış olanlar hakkında ise 5510 sayılı Kanun hukumleri uygulanır.
Genel olarak erkek memurların azami calışabilecekleri yaş 65 yaşını doldurdukları tarih olmakta ve bu tarihten once de emeklilik hakkını kazanmaları 25 yıl hizmet + Tabi olunan yaş şartı ile mumkun olabilmektedir.
Ancak, bu şartın istisnaları da bulunmaktadır. 25 yıldan az hizmetten emeklilik durumunda istisna olarak 5434'e tabi kadın veya erkek memur icin 15 yıl hizmetlerinin olması + 61 yaşını da doldurmuş olmaları kaydıyla istekleri uzerine emekli olabilme imkanları da vardır.

Farklı statulerden emekli olanlar icin iki aylık alması icin kişilerin mutlaka 2008 yılı Ekim ayından once memurluk/memurluk statusunde sayılan hizmetleri olması gerekmektedir.
Yani 2008 yılı Ekim ayından once memurluk hizmeti ve memurluk hizmetinden sayılan yedek subaylık, vekil oğretmenlik gibi hizmetleri olanlar hakkında 5434 sayılı Kanun, 506 sayılı Kanun, 2829 sayılı Kanun hukumlerinin uygulanması gerektiğini değerlendirdiğimizden, işci statusunden emekli olup emekli olduktan sonra memurluk statusune atananların işci emekli aylıkları kesilir, memurluktan ayrıldıktan sonra işci emekli aylığı yeniden odenir ve memurluk statusundeki hizmetleri aylık bağlanmasını mumkun kıldığında ise memurluk statusunden ayrıca bir aylık bağlanması gerektiğini değerlendirmekteyiz.
Bu durumda olanlar icin sonuc bağlamında, memur statusunden emekli olmaya hak kazanıldığında muracaat ederek aylık bağlanma talebinde bulunulabilir veya azami calışabilecekleri yaş haddinden zorunlu emeklilik beklenebilir ve hem işci statusundeki emekli aylığını ve hem de hizmet ve yaş olarak hak kazanılmış olması kaydıyla memur statusunden aylık bağlanabileceğini değerlendirmekteyiz.
Ayrı bir acıklama olarak da; kişiler şayet işci statusundeki emekli aylıklarını yine bir işyerine girip işci statusunde prim odemek suretiyle emekli aylıklarını kestirdikten sonra memurluğa başlarsa tum hizmetler uzerinden son 7 yıl kuralının işlemesi gerektiğini ve son 7 yıl icerisindeki hizmetlere gore aylık bağlanacak statunun tespitinin yapılması gerektiğini ve tek bir statuden aylık odenmesi değerlendirmekteyiz.
Şayet, işci statusundeki aylıklarını kestirmeden memur statusune atanırsa işci statusundeki emekli aylığı kesilir, memurluktan ayrıldığında hizmet butunleşmesi yapılmaz, her statu ayrı değerlendirilir. İşci statusundeki aylığı yeniden odenir, memur statusundeki hizmet suresi ve yaşı uygun olursa hem işci hem de memur statusunden ayrı ayrı 2 aylık alınabileceğini değerlendirmekteyiz.

Sonuc bağlamında durumunuzu değerlendirmemiz:
1 Ekim 2008 oncesi memurluk hizmetinizin olması nedeniyle hakkınızda hem 5434, hem 506, hem de 2829 sayılı hizmet butunleşmesini sağlayan kanun hukumlerinin uygulanması gerektiğini,
5335 sayılı Kanun Madde 30 hukmu gereği işci emeklisi olsanız da acıktan doktor olarak kamuya atanabileceğinizi (bu konuda ilgili kurumla irtibata gecmenizi tavsiye edebiliriz),
Acıktan atama yapılmadan once işci emeklisi aylığınızı kestirmeniz halinde doktor olarak 4 yıl gorev yapmanız halinde 5434 sayılı Kanuna gore hizmet + yaş koşullarını yerine getirmeniz şartıyla tek bir statuden yani memurluk statusunden emekli olabileceğinizi,
Memurluk statusunden emekli olduğunuzda doktorlar icin verilen ilave odemeden emeklilikte yararlanabileceğinizi,

İşci statusundeki emekli aylığınızı kestirmeden doktor olarak atamanızın yapılması halinde ise işci emekli aylığınızın kesilmesi gerektiğini, doktor olarak en az 15 yıl hizmet ve 61 yaşınızı tamamlamanız halinde ikinci bir aylık olarak memurluk statusunden aylığınızın odenmesi gerektiğini ve ilave odemeden de yararlanmanız gerektiğini,
Değerlendirmekteyiz.