SEO Danışmanları ya da SEO hizmeti veren ya da SEO hizmeti almak isteyen uyelerimizin acacakları konuları aşağıdaki şablona gore acmalarını rica ediyoruz.

14 Mart 2019 tarihi itibari ile şablona uygun acılmayan konular silinecektir.
(Eğer 14 Mart 2019 tarihinden once acılmış bir konu uzerinden alışveriş yapacaksanız, konunun buradaki şablona uygun olarak duzenlenmesini talep ediniz. Şablona uygun acılmayan onceki konularla ilgili yapılan ticaretinizden dolayı oluşabilecek zararlardan iyinet.com sorumlu değildir.)

Verilen Hizmetiniz nedir?
(SEO hizmeti verecek olanlar aşağıdakilerden birini ya da birkacını secebilirsiniz)
Google ilk sayfaya getirme Google ilk 3 icine getirme Google'da ilk sıraya getirme Yandex ilk sayfa Yandex ilk sıra Site İc SEO Hizmeti veriyorum Başka bir SEO hizmeti veriyorum Hizmet icin ucret talebiniz ne kadar? 1000/2000 TL

Hizmet suresi: 1 ay (1 ay işaretli ise 30 gun icinde hizmetin teslim edilmesi gerekir)

Hizmet suresi icinde vaat edilen hizmet hayata gecirilemezse:

Calışmaların silinmemesini taahhut ediyor musunuz? : Evet (Kesinlikle Evet secilmeli)

Para iadesi yapabilecek misini? Evet / Hayır

Almak istediğiniz hizmet nedir?
(SEO hizmeti alacak olanlar aşağıdakilerden birini ya da birkacını secebilirsiniz)
Google ilk sayfaya getirilsin Google ilk 3 icine sokulsun Google'da ilk sıraya getirilsin Yandex ilk sayfaya getirilsin Yandex ilk sıraya getirilsin Site İc SEO Hizmeti istiyorum Başka bir SEO hizmeti istiyorum Hizmet icin ne kadar butce ayırdınız? 1000/2000 TL

Hizmet suresi: 1 ay (1 ay işaretli ise 30 gun icinde hizmetin teslim edilmesi gerekir)

Hizmet suresi icinde vaat edilen hizmet hayata gecirilemezse:

Para iadesi yapılsın mı? Evet / Hayır