Backlinkci.net olarak Backlink paketi konusunda en profesyonel hizmeti sunan oluşum olarak hizmetinizdeyiz;

KURULUŞUMUZUN 3. YILINA OZEL 17 KASIM 2017 TARİHİNE KADAR GOLD BACKLİNK PAKETİMİZ 350TL YERİNE 200TL İNDİRİM İLE 150TL DİR

GUNCELLEME: Mevcut hizmetimiz 25.04.2016 itibariyle yeni backlink algoritmalarına uygun hale getirilmiştir.

Backlink paketi, literaturde seo paketinin bir diğer adıdır. Bu paketi sunan bircok oluşum henuz kendi anahtar kelimesinde ilk sayfaya dahi girememiş olmasına rağmen, farklı oluşumlara sizleri ilk sayfaya getirebiliriz ya da şuraya getirebiliriz şeklinde yanıltıcı beyanlarda bulunabilmektedir.

EDİT: KONUMUZA BALTALAMA ADI ALTINDA, KARALAMAYA YONELİK SON 2 YORUM GELMİŞTİR. YORUMLAR BU TARZ HİZMETLERİ SUNAN KİŞİLERİ BANLAMAK GEREK V.S ŞEKLİNDEDİR. BU YORUMLARA AİT ACIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYDUM. ACIKLAMAM ŞU ŞEKİLDEDİR;

ONCELİKLE KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ. ARKADAŞIMIZ BİR KİŞİDEN BOYLE BİR HİZMET ALMIŞ, MEMNUN KALMAMIŞ KARALAMASINI BİZİM KONUMUZDA YAPMAYA CALIŞMIŞ. BİR DİĞER UYE OLAN KİŞİ İSE GOOGLEDA UST SIRALAR İSİMLİ KONU ACMIŞ WEB SİTESİNİ KAPATMIŞ, KENDİSİ BAŞARILI OLAMADIĞI İCİN BURADA BİZİ KARALAMAYA YONELİK TEŞEBBUSTE BULUNMUŞ. İYİ HİZMET SUNAN KİŞİLER HER ZAMAN KARALANIR. BİZ BU DURUMLARA ALIŞTIK.

Muşterilerimizin internet sitelerine katkı sağladığımızın kanıtı şu şekildedir;

1. anahtar kelimemiz backlink paketi Google arama motoru sıralamasındaki yerimiz: 1. sayfa 1. sıra
2. anahtar kelimemiz backlink paketleri google arama motoru sıralamasındaki yerimiz: 1. sayfa 1. sıra
3. anahtar kelimemiz kurumsal seo paketi Google arama motorundaki yerimiz: 1. sayfa 1. sıra
4. anahtar kelimelerimiz seo paketi ve seo paketleri (ana kelimelerimiz olmamasına rağmen) 1. sayfa 1. sıra
5. anahtar kelimemiz backlink googledaki konumumuz 1. sayfa 1. sıra şeklindedir.

Calışmalarımızı piyasada geneli index almayan calışmalarla karıştırmayınız.

Not: Tanıtımlarımızda kesinlikle heklink gibi yasadışı yontemler kullanılmamaktadır. Tanıtımlarınız manuel bir şekilde ozgun yazılar, bu yazılarda anahtar kelimelerinize eklemiş olduğumuz link ve gorsel ogeler ile gercekleşmektedir. Tanıtımlarınız zamana yayılarak profesyonel bir şekilde gercekleşmektedir. Her sitede web siteniz icin yazmış olduğumuz 10 u aşkın yazı kopyala yapıştır yontemi eklenmemekte, htmlsel farklılıklar var edilmektedir.

Peki kendi anahtar kelimelerimizde istediğimiz konuma nasıl geldik? İşte bu sorunun cevabı gold ve platinium paketlerimizde saklıdır. 200- 300 - 500- 1000 cop site uzerinden, 1 saat icerisinde yuzlerce web sitesine kopyala yapıştır ile yapılan tanıtımdan, facebooktan, twitterdan bu gibi etkenler uzerinden yapılan tanıtımlar sizleri anahtar kelimelerinizde istediğiniz yere getirmeyecektir. Eğitimlerimiz bizzat google backlink algoritma hesaplarına gore alınmıştır.

Amacınız doğru - kalıcı bir reklam ise bunun icin en doğru tercih doğal backlink paketleri olarak bilinmektedir;

Tanıtımlarınız tarafımızdan 100'u aşkın guncel web siteler uzerinden kalıcı bir şekilde yapılmaktadır. Anahtar kelimelerinize link cıkışlarınızın %70'i nofollow olmadığı icin calışmalarımızdan yuksek verim alabilmektesiniz.

Sektorunuzdeki kar markajınızı arttırmak ister misiniz? Rakiplerinizden on planda olmak - mevcut sıralamanızdan daha ust sıralara yukselmek ister misiniz? Sitenizle alakalı arama yapan kişilerin sizin sitenize daha kolay bir şekilde erişim sağlamasını ister misiniz? Organik hit sayınızda uzun vadeli ve devamlı yukseliş gosteren bir form grafiği elde etmek ister misiniz? Sizlere bunların daha fazlasını sunuyoruz! Amacınız yukselmek ise doğru yere hoşgeldiniz
Seo bu değildir, sizi kandırmalarına izin vermeyin;

Seoda doğallık oldukca onemlidir. Seoda backlink hizmeti sağlayan bircok oluşum tum calışmayı teslimat sureci boyunca boş durarak, teslimata birkac saat kala ya da 1 gun kala toplu halde yapmakta bunun dışında yuzlerce belkide binlerce cop site uzerinden link sağlayarak web sitenize yarardan cok zarar verebilmektedir. Yani bir nevi odeme yaparak verim almaktan ziyade, zarara uğrayabilirsiniz. Sizleri 10 linkedin paylaşımı - 10 facebook paylaşımı - 10 google plus paylaşımı - 10 twitter paylaşımı gibi basit paketler ile kimse googleda somut bir şekilde yukseltemez.

Peki biz kimiz?

Backlinkci.net olarak 2015 Ağustos ayında kurulmuş, lokasyon olarak İstanbul - Samsun uzerinden hizmet veren bir oluşumuz. Seoya yonelik eğitimlerimiz 3 yıllık bir surece yayılmış şekilde googleda seo algoritmalarını hesaplayan ve bizzat bu iş uzerine calışmış kişilerin tasvip ettiği şekilde alınmıştır.

Sizlere unutamayacağınız, etkisini omurluk olarak gorebileceğiniz, web sitenize tamamen uyumlu organik bir calışma sunuyoruz

Not: +18 web siteleri ile, dini ilkelerimize aykırı web siteleri icin calışma yapmamaktayız. Calışmalarımız google algoritmalarının tasvip ettiği şekilde, zamana yayılarak organik bir şekilde yapılmaktadır

Muhtemelen daha once calışma yaptırdınız ancak yeterli verimi alamadınız değil mi? Cunku calışmalarınızın bircoğu spam şekilde ve bircok cop web sitesi uzerinden gercekleşti. Biz size tamamen doğru kaynaklar uzerinden, doğru bir calışmayı, Dunya'nın en populer web siteleri uzerinden en doğru şekilde sunuyoruz

[M]https://www.youtube.com/watch?v=CN5u9IW1s_c&feature=youtu.be[/M]​

DİKKAT! AŞAĞIDA YER ALAN SEKTORLER İCİN CALIŞMA YAPMAMAKTAYIZ;

Medyum siteleri Her turlu legalpara - yasakpara - qumar siteleri (canlı mac izleme siteleri icin calışma yapıyoruz) +18 eg-zotik siteler
Calışma yapmış olduğumuz organik, yuksek pagerank değerine sahip bircok kaynaktaki uyeliklerimiz premium (ucretli uyelik) olduğundan dolayı calışma yaptığımız muşterilere bircok ek avantaj sağlanmaktadır. Toplu iş alımlarında muşterilerimize indirim uygulanmaktadır

Backlink almak onemli mi? Backlink almak elbette onemlidir. Ancak doğru kaynaktan ve doğru şekilde. 100, 200, 300 tane cop siteden backlink almaktansa, 1 tane koklu gecmişe sahip web sitesinde linkinizin bulunması her zaman daha iyidir. Web sitenizi seo konusunda yeterli derecede bilgi sahibi olmayan kişilere teslim etmeyin! 10 facebook paylaşımı, 20 twitter paylaşımı, 30 linkedin paylaşımı gibi basit fonksiyonlar sizlere sadece kısa sureli gecici hit sağlayıp, sitenizi uzun vadede sondurecektir. Ya da 30 dakika icerisinde binlerce cop site uzerinden yapılan bir calışma web sitenizin google tarafından cezalandırılmasına sebebiyet verecektir. Bizler, backlinkci.net ailesi olarak 2 yıllık arama motoru optimizasyonu tecrubemiz ile, zamana yayılma gosteren profesyonel - organik bir calışma sergileyerek web sitenizi anahtar kelimelerinizde dev haber sitelerimiz, blog sitelerimiz, 75 e yakın profesyonel web siteleri uzerinden tanıtımlarınızı yaparakmevcut konumunuzdan daha ust sıralara taşıyor, sektordeki kar markajınızı ve organik hit sayınızı arttıracak olan uzun omurlu bir calışma sergiliyoruz.

Gold ya da platinum paketlerimizden herhangi bir tanesini temin eden muşterilerimize haber sitelerimizden kalıcı tanıtım da hediyemizdir. Link cıkışlarınız nofollow değil, fayda alabilmeniz adına dofollow cıkışlı olmaktadır. Tanıtımlarınız haber sitelerimiz ve diğer sitelerimizde dahil olmak uzere yaklaşık gold paketimiz icin 80, platinium paketimiz icin 100 adet web site uzerinden profesyonel bir şekilde yapılmakta, calışma ardından (9-12 gun) tarafınıza detaylı rapor aktarılmaktadır

Gold paketimizi temin eden muşterilerimize yaklaşık 80 adet guncel web siteleri uzerinden tanıtımın yanı sıra haber sitelerimizden kalıcı tanıtım hediyemizdir

Platinum paketimizi temin eden muşterilerimize yaklaşık olarak 100 adet guncel siteler uzerinden tanıtımlarımızın - backlink calışmalarımızın yanı sıra haber sitelerimizden kalıcı tanıtım hediyemizdir;

Google ve diğer arama motorlarının desteklediği yuksek pagerank değerine sahip PR1 ve PR10 arası 45 farklı kaynaktan web sitenize anahtar kelime optimizasyonu calışması yapıyor, sitenize yazacağımız ozgun makalelerle (İrili ufaklık yaklaşık 10 adet) bu calışmaları paravan blog, forum tanıtımları ve diğer hediye tanıtımlar ile destekliyoruz. Yani toplamda yaklaşık 100 guncel, alexa değerli iyi durumda olan kaynaklar uzerinden profesyonel bir calışma yapıyoruz. Makakeleriniz tarafımızdan profesyonel bir şekilde yazılmakta (Yaklaşık 10 adet irili ufaklı tanıtım yazıları), tanıtımlarımızda sitenize uyumlu gorsel ogeler kullanılmaktadır

Bizim sitenize bakış acımız, sizin web sitenize bakış acınızla doğru orantılıdır. Yapmış olduğumuz hicbir iş baştan savma değildir,program kullanılmamakta kendi emeğimizle manuel olarak "ozenle" yapılmaktadır. Unutmayın hizmetimiz, guleryuzunuzdur

Ayrıca kurumsallığa yeni adım atmak isteyen kişilere yonelik olarak kurumsal site kurulumuda yapmaktayız

Calışması başlamadan once ağrı haberleri kelimesinde 04haber.net 31. sıradaydı.Kelime bazlı yukselişte calışmalarımız sayesinde Barış bey 31. sıradan 7. sıraya yukselmiştir

Kurumsal backlink paketi- backlink paketi ile sektorunuzdeki kar markajınızı arttırarak sizleri rakiplerinizden on planda tutacak olan omurluk bir calışma yapmaktayız

En buyuk referans kendi web sitemizdir. Backlink paketi, Backlink paketleri, seo paketi, backlink, kurumsal seo paketi, seo paketleri kelimelerinde googleda 1. sayfadayız

Calışmamız oncesinde ilk 500 de yer almayan kombibakimi.biz, istanbul kombi servisi, istanbul kombi bakımı kelimelerinde 1. sayfaya yukselmiştir (istanbul ilinde kombi bakımı ve kombi servisi yazılınca 1. sayfadadır)

Ankara prefabrik ev kelimesinde ankavilla calışmalarımızla 16. sıradan 1. sayfaya yukselmiştir;

Muşterimiz tum kelimelerinde calışmalarımızla 1. sayfaya yukselmiştir;

https://static.wixstatic.com/media/...05b_0ac5192ce7f94698852e34d54003564e~mv2.webp

İş sağlığı kelimesinde muşterimiz 200. sıradan 1. sayfaya yukselmiştir;

Kilo verme gibi zor kelimede 4 basamak yukseliş;

3d mimari tasarım kelimesinde fikirsan.com;

İstanbul Klima bakımı kelimesinde muşterimiz 1. sayfaya yukselmiştir

Calışmamız oncesinde web sitesi cok arka planda olan muşterimiz calışmamızla sunnet duğunu kelimesinde 1. sayfaya yukselmiştir;

Calışmamız oncesinde ilk 500 de yer almayan yazguluinsaat.com calışmamız sonrasında ince imalat kelimesinde 1. sayfa 1. sıraya yukselmiştir

Calışmamız oncesinde ilk 500 de yer almayan detayhavuz.com yuzme havuzu yapımı kelimesinde 1. sayfaya yukselmiştir

Kelimelerinde cok arka planda olan muşterimiz canlı mac izle gibi onemli kelimelerde 1. sayfaya yukselmiştir

Calışmamız oncesinde ilk 500 de yer almayan muşterimiz tek bir calışmamızla googleda 1. sayfa 1. sıraya yukselmiştir. Muşterimizin tum calışmaları tarafımızdan yapılmıştır. ;

Alışveriş sitelerinden bir ornek, muşterimiz calışmamızla 1. sayfaya yukselmiştir

Calışmalarını tamamladığımız bozcaada kelimesinde 1. sayfaya yukselen muşterimiz;

kpss kelimesinde muşterimiz calışmalarımızla 1. sayfaya yukselmiştir

Nakliyat kelimesinde bir muşterimize yakaladığımız form grafiğidir, yukselişi devam etmektedir

Calışmamız oncesinde web sitesi cok arka planda olan muşterimiz calışmamız sonrasında toptan tl kelimesinde 1. sayfaya yukselmiştir

Bir muşterimizin 6 gunluk yukseliş grafiği, yukseliş devam etmektedir

ahmetbaslik' Alıntı:
Psd arşiv'de 15.sıradaydım.
10 gun icinde "psd arşiv" 2.sırada
"psd arsiv" 1.sırada.
Bu backlink calışmasını yaptırmayan hata eder.
Genişletmek icin tıkla ...

Nahara' Alıntı:
Premium Paket aldımve teslim etti kendisi. Cok uğraşmış belli. Guzel de bir rapor teslim etti. Ben cok memnun kaldım etkisini 3. gunden itibaren gordum. Şahsım adıma tavsiye ederim.

Aleejhoan' Alıntı:
Arkadaş yaptığı her adımı anlattı ek olarak bir suru hediye backlink kazandırdı detaylı calışma raporu sundu. Calışmasından son derece memnun kaldım. İşini ozenle yapan birisi olduğu icin kesinlikle tavsiye ediyorum.

Karakurt' Alıntı:
Arkadaşla bir site icin calıştık. Raporu incelediğimde backlinklerin kalitesinin yuksek olduğunu gorunce şaşırdım. Cop sitelerden link calışması yapanlarla karıştırmayın. Ayrıca hediyeler icin teşekkurler.

nettebilgi' Alıntı:
Gercekten cok kaliteli bir hizmet. Rekabeti yuksek bir kelimede 1. Sayfa 3 sıra birden yukseldim ve hitlerimde de ciddi bir artış var. Diğer sitelerim icinde en kısa zamanda calışma yaptırcam.

MBarisTR' Alıntı:
Usta Ağrı Haberleri (31) Şuan (7)

khankurt' Alıntı:
Backlinkci ile ticarette bulundum.guvenilir ve durust birisi yaptigi calismalar gayet basarili basarilarinizin devamini dilerim.wm aracida tavsiye edebilecegim kisiler arasinda sizlerede tavsiye ederim.

turkobil' Alıntı:
calışma raporu teslim alındı, hocam işini gayet temiz yapmış, duşunmeden ticaret yapabilirsiniz.

turan' Alıntı:
Gercekten kaliteli bir hizmeti, uygun fiyata satıyor arkadaş. Şu an bir sitem icin calıştım. Diğer sitelerim icinde calışmayı duşunuyorum arkadaşla. Herkese de tavsiye ederim.

detroit' Alıntı:
arkadaşla calışma yapabilirsiniz. guvenilirdir. bikac gun sonra tekrar bi calışma yapacağız kısmetse.

ehliblog' Alıntı:
Başladığımızda anahtar kelimem 20. sıradaydı ve 8. gun sonunda ilk sayfaya yerleştim ve 8. sıradayım.İnanıyorum ki gunler gectikce biraz daha yukarıya taşınacaktır.

Şu ana kadar aldığım en kapsamlı seo paketiydi ve ilk defa bu kadar bir ucretli calışma yaptırdım. Memnunum.İyi ki yaptırmışım.

Konuşmalarınızda arkadaşın temkinli yaklaşımı, kesin konuşmaması sizi yanıltmasın. Bana ilk sayfayı hedefleyeceğiz elbette ve inşallah olacak dedi.Ve sitem şu anda 8. sırada.

Hızlı cevap konusunda da oldukca iyi.Bu konuda da teşekkurlerimi sunuyorum.

dtmuratcan' Alıntı:
Arkadaşımızla bir turizm rehberi icin calışmıştık. Kısa zaman icerisinde istediğimiz tum hedef kelimelerimizde kayda değer ilerleme kaydettik.

İlk 500 icerisinde olmayan pek cok kelimede calışmanın tamamlanmasının ardından 1 hafta gecmesinin ardından halen yukseliş alıyoruz ve ilk 50 sıra icerisine girdik. Rekabetin yuksek olduğu ana kelimemizde ise 130-150 arasında geziyoruz.

Kendisine calışması icin cok teşekkur ediyorum, ilerleyen zamanda da birlikte calışmak istiyoruz.

Stradan' Alıntı:
Arkadaşla Platinum paket icin anlaşma sağladık.

Calışma yapmış olduğu web sitesi cok koklu ve jenerik bir e-ticaret projesidir. İlk yazışmamızdan itibaren profesyonelliğini zaten ortaya koymuş ve bizi ikna etmişti.

Raporları soz verdiği zamanda teslim etti. Biz seo konusunda yaklaşık 10 senelik tecrubeye sahibiz. Profesyonel programlar ve destek araclarıyla yaptığımız kontrollerde eklenen backlinkler'de hic bir şekilde sıkıntı olmadığını gorduk. Bir kac forum tanıtımındaki ufak ve dikkate alınmayacak yanlışlıklar haricinde hic bir sorun yoktu ve bu da zaten onemli değil.

Şu ana kadar paket halinde seo desteği hizmeti satan ve eklemeyi vaaddettiği linklerin %99' u eklenmiş bir bicimde rapor teslim eden, tanıdığım ilk ekip, bu arkadaşımızın ekibidir.

Ellerine sağlık.