Turkiye Radyo-Televizyon Kurumu Hizmetlerinin Tanımı ve Bu Hizmetlere Atanacak Personel Yonetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik 15 Temmuz 2015 CARŞAMBA
Resmi Gazete
Sayı : 29417
YONETMELİK
Turkiye Radyo-Televizyon Kurumundan:
TURKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU HİZMETLERİNİN TANIMI
VE BU HİZMETLERE ATANACAK PERSONEL YONETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YONETMELİK
MADDE 124/9/2008 tarihli ve 27007 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Turkiye Radyo-Televizyon Kurumu Hizmetlerinin Tanımı ve Bu Hizmetlere Atanacak Personel Yonetmeliğinin ekinde yer alan EK-1'in;
a) 4 sıra numaralı "KANAL, YAPIM, HABER, PRODUKSİYON KAYNAKLARI, YONETİM KURULU BUROSU, TRT MEDYA EĞİTİM KOORDİNATORLUKLERİ" bolumunun başlığı ile 1 inci kısmı aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
"KANAL, İC YAPIMLAR, HABER, YONETİM KURULU BUROSU, TRT MEDYA
EĞİTİM KOORDİNATORLUKLERİ"
"1. KADRO UNVANI: Kanal Koordinatoru, İc Yapımlar Koordinatoru, Haber Koordinatoru, Yonetim Kurulu Burosu Koordinatoru, TRT Medya Eğitim Koordinatoru"
b) 12 sıra numaralı "KANAL, YAPIM, HABER, PRODUKSİYON KAYNAKLARI, TRT MEDYA EĞİTİM KOORDİNATOR YARDIMCILIKLARI" bolumunun başlığı ile 1 inci kısmı aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
"KANAL, İC YAPIMLAR, HABER, TRT MEDYA EĞİTİM KOORDİNATOR
YARDIMCILIKLARI"
"1. KADRO UNVANI: Kanal Koordinator Yardımcısı, İc Yapımlar Koordinator Yardımcısı, Haber Koordinator Yardımcısı, TRT Medya Eğitim Koordinator Yardımcısı"
MADDE 2 - Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
MADDE 3 - Bu Yonetmelik hukumlerini Turkiye Radyo-Televizyon Kurumu Genel Muduru yurutur.