hayatım boyunca 5.sınıftan sonra tum ogretmenlerden nefret etmişimdir ama kimse bu ogretmen kadar olmamıştır şimdi başımdan gecen bi olayı anlatacagım hak vereceksiniz
Matematik dersi herkesin sorunlu oldugu ders 1.donem 1di 2.donemin ilk sınavı 11 2.sınavı 33du.Sonra ogretmene sordum hocam 3.cu sınavdan yuksek bi not alsam bi şansım olur mu dedim 70al ben sana 2 veririm dedi soz verdi o kadar inandım bende o son sınava o kadar cok calıştım ki 3 4 gun okuldan gelip gece 2lere kadar calıştım 80 aldım sonra bir sozluye kaldırdı ve soruyu da yaptım.Aslında sınavdan 80 ustunde alıcaktım da sozunde durmadıgı icin o ******* yeni konudan 1 soru daha eklemiş hadi olsun dedik ogretmendir dedik yapar dedik. Hicbir ama hicbir soz verdigi şeyi yapmıyordu iyice hasta etmişti beni.Karne Gunu Geldi cattı dedim hic birim yok karnemi anneme babama rahatlıkla gosteririm dedim karnede ne goriyim Matematik 1 qelmiş okulun ortasında kendimi tutamadım sesli sesli sovdum ve 1 ogretmen duydu ama o kadar sinirliydim ki bişey diyemedi.sonra annem babam hani bu not duzelmişti sana guvenende kabahat zaten dediler ve ben iyice kafayı yemiştim annemin babamın bana guveni 0a inmişti o gun adeta siz soyleyin napayım ben bu Ogretmeni Asayım mı Keseyim mi ?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- Bu Ogretmen Asılır Mı Kesilir mi ?