Gelir İdaresi Başkanlığı Taşra Teşkilatının Sureklilik Arz Eden Hizmetlerinde Calışma Usul ve Esasları Hakkında Yonetmelik Gelir İdaresinde, denetim ve tahsilat işleri, 24 saat esasına gore yurutulecek
Gelir İdaresi Başkanlığı, denetim ve tahsilat işlerinin 24 saat esasına gore nasıl yurutuleceğini gosteren yonetmeliği yururluğe koydu.
Vardiyalı calışma doneminde tum belirlemeyi birim amirleri yapacak. Birim amirleri; Vergi Dairesi Başkanlığı bulunan illerde Vergi Dairesi Başkanını, Vergi Dairesi Başkanlığı bulunmayan illerde Defterdardır.
İŞTE YONETMELİK
Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı)'ndan:
GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATININ SUREKLİLİK
ARZ EDEN HİZMETLERİNDE CALIŞMA USUL VE
ESASLARI HAKKINDA YONETMELİK
BİRİNCİ BOLUM
Amac, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar
Amac
MADDE 1 - (1) Bu Yonetmeliğin amacı; vergi kayıp ve kacağının onlenmesi ve tahsilat hizmetlerinin aksatılmadan yurutulmesine yonelik yapılan hafta sonu ve resmi tatil gunleri dahil yoklama ve benzeri denetim faaliyetleri ile tahsilat işlemlerinde, 24 saat calışma esası ile mesai saati dışındaki fazla calışmalara ilişkin usul ve esasları duzenlemektir.
Kapsam
MADDE 2 - (1) Bu Yonetmelik; Gelir İdaresi Başkanlığı taşra teşkilatınca yurutulen denetim ve tahsilat gorevinde vardiyalı calışan Gelir İdaresi Başkanlığı personelini kapsar.
Dayanak
MADDE 3 - (1) Bu Yonetmelik, 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 99 uncu ve 101 inci maddeleri ile 5/5/2005 tarihli ve 5345 sayılı Gelir İdaresi Başkanlığının Teşkilat ve Gorevleri Hakkında Kanunun 4 uncu ve 21 inci maddelerine dayanılarak hazırlanmıştır.
Tanımlar
MADDE 4 - (1) Bu Yonetmeliğin uygulanmasında;
a) Bakan: Maliye Bakanını,
b) Bakanlık: Maliye Bakanlığını,
c) Başkan: Gelir İdaresi Başkanını,
c) Başkanlık: Gelir İdaresi Başkanlığını,
d) Birim amiri: Vergi Dairesi Başkanlığı bulunan illerde Vergi Dairesi Başkanını, Vergi Dairesi Başkanlığı bulunmayan illerde Defterdarı,
e) Denetim: Vergi kayıp ve kacağının onlenmesine yonelik daire icinde ve dışında yapılan yoklama ve benzeri denetim faaliyetlerini,
f) Fazla calışma: 24 saat esaslı calışma sistemi kapsamındaki personelin, hafta sonu ve resmi tatil gunleri dahil, haftalık calışma suresinin ustunde yaptıkları calışmayı,
g) Gece vardiyası: Gece saat 20:00 -08:00 arasında yer alan vardiyayı,
ğ) Gunduz vardiyası: Gunduz saat 08:0020:00 arasında yer alan vardiyayı,
h) Tahsilat: Vergi ve diğer kamu alacaklarının tahsiline ilişkin işlemleri,
ifade eder.
İKİNCİ BOLUM
24 Saat Esaslı Calışma Sistemi
24 saat esaslı calışma sistemi
MADDE 5 - (1) 24 saat esaslı calışma, gunduz 08:0020:00, gece 20:0008:00 saatleri arasında vardiya usulu ile calışılmasını esas alan sistemdir.
(2) Birim amiri vardiya sayısı, vardiya donemleri ile vardiya başlangıc ve bitiş saatleri ile başka kurumlarca yapılacak denetim ya da aramalara talep edilmesi halinde iştirak edecek personeli ve bu personelin mesai saatleri dışına taşan fazla calışma saatlerini belirlemeye yetkilidir. Birim amiri yetki devrinde bulunabilir.
(3) 24 saat esaslı calışma sisteminde; haftalık calışma suresinin ustunde yaptıkları calışma suresi fazla calışma suresi olarak değerlendirilir. Bu calışma sistemi haftanın yedi gununu kapsar. Ancak, bir personel haftada en fazla beş gun calıştırılabilir.
Personelin gorevlendirilmesi
MADDE 6(1) Vardiyalı calışma donemleri, idari ve teknik personel dahil olmak uzere gorev yapacak personel ve sayısı, gorev alanı, personel durumu ve iş yoğunluğu goz onune alınarak ilgili birim amirince tespit edilir. Birim amiri yetki devrinde bulunabilir.
(2) Vergi dairesi başkanlığı bulunmayan illerde birim amirleri, Başkanlığın şofor, yardımcı hizmetli ve teknik hizmetler sınıfı kadrolarında yeterli personeli bulunmaması halinde; Bakanlık kadrosunda bulunan bu personel arasından gorevlendirme yapılabilir.
(3) 24 saat esaslı calışma programı, aylık cetveller halinde birim amirince hazırlanır. Hafta sonu ve resmi tatil gunlerinde surekli aynı kişiler isteği dışında gorevlendirilmez.
(4) 24 saat esaslı calışma programına ilişkin cetveller, başka kurumlarca yapılacak denetim ya da aramalara talep edilmesi halinde iştirak edecek personel haric programın başlayacağı tarihten en gec bir hafta once personele duyurulur.
Vardiyalı calıştırılamayacak personel
MADDE 7 - (1) Kadın memurlara; tabip raporunda belirtilmesi halinde hamileliğin yirmidorduncu haftasından once ve her halde hamileliğin yirmidorduncu haftasından itibaren ve doğumdan sonraki iki yıl sureyle gece vardiyası gorevi verilemez. Engelli memurlara da isteği dışında gece vardiyası gorevi verilemez.
Vardiyalı calışan personelin izin hakkı
MADDE 8(1) Bu Yonetmeliğin 5 inci maddesi uyarınca personele yaptırılacak fazla calışmanın her sekiz saati icin bir gun hesabı ile izin verilir.
(2) Birinci fıkra kapsamında verilecek izin, vardiyalı calışma yapılmayan donemlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 178 inci maddesinin (B) bendi uyarınca kullanılabilir.
Fazla calışma ucreti
MADDE 9 - (1) Bu Yonetmelik kapsamındaki personele, vardiyalı calışılan donemde fazla calışma yapılması halinde, ilgili mevzuat uyarınca fazla calışma ucreti odenebilir.
(2) Bu madde kapsamında fazla calışma ucreti odenmesi halinde, personele bu Yonetmeliğin 8 inci maddesi kapsamında ayrıca izin hakkı verilmez.
UCUNCU BOLUM
Son Hukumler
Yururluk
MADDE 10 - (1) Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
Yurutme
MADDE 11 - (1) Bu Yonetmelik hukumlerini Maliye Bakanı yurutur.