Bir donem interneti kasıp kavuran ve pek cok meme ’e konu olan kopek Cheems ’in sahibi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Cheems ’in vefat ettiğini duyurdu.
İkonik bir meme haline gelen Cheems ’in asıl adı Pup Balltze ’dı. Ancak cheeseburger ’a olan duşkunluğu sonrasında Cheems olarak anılmaya başlandı. Kopeğin sahibi, Balltze ’ye acılan Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, 12 yaşındaki unlu kopeğin hayatını kaybettiğini duyurdu.
Balltze ’ın sahibinin acıklaması:
“Cuma sabahı son torasentez ameliyatı sırasında uykuya daldı. Aslında bu ameliyattan sonra ona kemoterapi veya başka bir tedavi ayarlamak istiyorduk ama artık cok gec.
Uzulmeyin, lutfen Balltze'nin dunyaya getirdiği neşeyi hatırlayın. Sizi ve beni birbirine bağlayan yuvarlak gulumseyen yuzlu bir Shiba Inu, pandemi sırasında bircok insana yardım etti ve bircoğunuza cok fazla neşe getirdi, ama şimdi gorevi tamamlandı. İnanıyorum ki gokyuzunde ozgurce koşuyor ve yeni arkadaşlarıyla lezzetli yemekler yiyor. O her zaman kalbimde olacak. Umarım cevrimici dunyadaki herkese neşe getirmeye devam edebilir, bu benim tek nacizane isteğim.
Hepiniz cok comert ve yardımseverdiniz ve hepinize gercekten minnettarım, Ball Ball'a olan sevginiz ve desteğiniz cok koşulsuz ve bunun dunyadaki en saf sevgi olduğunu gordum. Ball Ball'un hayatımda olması şimdiye kadar olan en iyi şey.
Herkese teşekkur ederim, teşekkur ederim, Balltze hepiniz tarafından ne kadar sevildiğini biliyor."
Webtekno'yu Threads'de takip et, haberleri kacırma