Selamun Aleykum arkadaşlar, Siz reklam veriyorsunuz bizler Reklamlarınızı Binlerce İnsanın Gormesini Sağlıyoruz...

Bunu Nasılmı Yapıyoruz. Gunluk hergun Wordpress tema Sitemize calışma Arkadaşım (MNG) Ve ben Sitemizde yeni tema Yayınlıyoruz. Bu Temanın onizleme dediğimiz Yani demo Site olarak Kullandığımız Yeni temaları Sitelere Ekliyoruz. ve bu tema konusunu En Buyuk Sitelerden Tutun En Kucuk Siteler Varıncaya Kadar yaklaşık olarak 100 adet siteye Yeni konu acarak Temaları ve Demo siteleri yayınlıyoruz...

Burda Dikkatinizi cekmek istediğim Bir husus var. demo Sitelerde Pek Az Konu var, şimdi Diyeceksinizki senin sitende 3, bilemedin beş konulu siteye neden reklam verelim. kim gorucek bizim reklamları kimse gelmez senin sitene, Derseniz Cok Yanılmış Olursunuz. Size vereceğim cevap, Benim Sitelerin Alexa ve turkiye alexa sına bakmanızı oneririm. hepsininde trafiği boldur ve hepside hitli sitedir.

Benim ve calışmış olduğum aşağıda Ucretli Hit yolladığım. siteler var. demo siteler. demolara tıklayarak reklam alanlarını gorebilirsiniz. sizlerinde reklamlarını reklam alanlarında demo sitelerde yayınlayarak, sitenizin reklamını ve linkini binlerce kişinin gormesini sağlayabiliriz.

reklam alanları:

125x125 banner jpg gif fark etmez

250x300 banner .jpg - .gif banner farketmez

boy 60 genişlik 468 yani 60x468 banner gif veya jpg fark etmez..

Not: reklan banner afişleri her sitede boyları değişmektedir..

Aşağıda Yazılan Sitelerin Tumu Dahil (5 Site) Reklamınızı yayınlamak Artı Demo Sitelerde dahil Kampanya Fiyatımız Aylık 75 TL

www.bilginiz.net ornek Demo Site icin Tıkla

www.wptema.bilginiz.net sitesi icin ornek demo link icin Tıkla

www.islamiseviyorum.com ornek demo tema Sitesi İcin Tıkla

www.islamiseviyorum.net ornek demo linki icin Tıkla

www.uzmanegitimi.com Sitesi icin Ornek demo tema icin Tıkla

Ayrıntılı Bilgi icin PM istemeyin. Donuş Yapılmayacaktır. Konu Zaten Ayrıntılı Anlatılmıştır.

Aklınıza Takılan Hususlarda 0544 202 1444 Nolu telefonumu Arayarak Bilgi Alabilirsiniz.

NOt Telefon Numarası vermek uygun değilse Moderator kardeşlerim Silebilir. Telefon Numaramı verme Amacım Kişilerin Bire Bir Kiminle ocalıştığını Oğrenmesi icindir. en Başta Durustluk....

Dip NOT A dult Sitelerin reklam Teklifi Kesinlikle Kabul Edilmez