O değilde az once o kadar uğraştığım yazdığım 28 maddelik sorunlarımı yanlışlıkla Chrome'u kapatarak yokettim. Şimdi tekrar yazacağım aklıma hangileri gelirse. O kadar yazdım şimdi bununla uğraşam tekrar!

Ne yazdığımıda unuttum o kadar uğraşmıştım. Uzun uzun anlatmıştım şimdi kısaca anlatacağım tum sorunları. Şimdi aklıma geldi. Ben bu sorunları paylaşmayacaktım sizinle ama surekli olunca ve sorunlar artınca paylaşma gereği duydum.

Bana titiz diyebilirsiniz. Bu zamana kadar Facebook'ta yuzlerce bug, Google'da onlarca sorun, Microsoft'ta yuzlerce bug/sorun ve diğer tum uygulamalarda binlerce şikayet yaptım. Ve devam ediyorum. Ne guzel uzun uzun yazı yazmıştım unuttum hep şimdi guzel yazamicam o Chrome'u kapatmanın siniriyle.

1. Paint'te yazı tipi secerken donma bugu
2. Chrome'da onceden yakınlaştırırken anında yakınlaştırması ama şimdi 2-5 saniye gec yakınlaştırması.
3. Nvidia Denetim Masası'nın 1 dk icinde acılması.
4. Chrome kaydet/ac diyaloğunun 10-20 saniye gec gelmesi.
5. Chrome'dan cıkış yapınca ayarlara gore kaldığım yerden devam etmemesi.
6. Masaustunde her hangi bir işlem yapınca anında donması ve yeniden başlatmam.(explorer.exe)
7. Svchost'un uygulamaları yavaşlatması.
8. Skype'ın performans guncellemesinden bir sure sonra aşırı donması.
9. Yeni sekme acıp gecmiş/uzantılar/indirilenler sayfasını bile bazen 2-5 dakika icinde acması.
10. Bir klasore tıkladıktan sonra donması.
11. Frmtr'de acil simgesinin bazen donmemesi.
12. Facebook'ta videolarının sonunu goremememiz.
13. Youtube'un iki kere yavaş tıklarken bazen tam ekran yapması.(Aralarında 5 saniye fark olsa bile)

Hep unuttum ya aşırı sinirlendim şu an sinirden aklıma gelmedi başka lanet olsun kapanmasa Chrome şimdi 28 madde sorun yazmıştım.