Pc guvenli modda başıyor msconfig den guvenli mod kapalı olduğu halde guvenli modda başlıyor bir gunce once winthruster denen programı kullanmıştım ve ordan kayıt defterini birleştirdim ancak bundan once az bişey hatırlıyorum msconfig de bi ayar yapmıştım sonra pc ye rest attıktan sonra pc acıldı şoyle duşunun guvenli modda acılıyor ancak butun programlar da yukleniyor o yuzden pek anlamadim. simgeler fln buyuk değildi. neyse sonra
bir virus programı yukledim yuklemesi başarılı oldu ancak programda sacma sapan hatalar vardı onemsemedim sonra pc nin sesini services.msc 'ye girip duzeltmek istedim net de boyle yaziyrdu sonra windows ses i başlat dediğimde şoyle bir hata verdi:

Windows Yerel Bilgisayar Uzerindeki Windows ses hizmetini başlatamadı

hata 1068: Bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı

yazdı

sonra burdan (hizmetlerden) bnm yeni yuklediğim programı actım ancak buda şoyle bir hata verdi

Windows Yerel Bilgisayar Uzerindeki Antivirus proxy başlatılamadı fln

altında da şoyle bir şey yazdı

Hata 1084:

bu hizmet Guvenli modda başlatılamaz

resmi:

ve sadece bu kadar diğil ses yok ses sadece guvenli modda olmaz yani ses simgesinin uzerinde bir carpı var

masaustune gelip ekrana sağ tıkladığımda kişiselleştir diyorum ancak ordan arka planı değiştiremiyorum bu yuzden pc nin guvenli modda ve butun programları başlatarak başladığını duşunuyorum lutfen yardım edin

biraz uzun oldu kusura bakmayın