Mehdi Eker'in atadığı burokratların buyuk kısmı gorevden alındı ve alınma kararnameleri Resmi Gazetede yayımlandı
Onceki Tarım Bakanı Mehdi Eker'in atadığı;
- Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Mudur ve Yonetim Kurulu Başkanı Mesut KOSE,
Et ve Sut Kurumu Genel Mudur ve Yonetim Kurulu Başkanı Kasım PİRAL,
Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Muduru Doc.Dr.Masum BURAK
Tarınm Reformu Genel Muduru Dr.Gursel KUSEK,
Tarım İşletmeleri Genel Mudurluğu Yonetim Kurulu Uyesi Ali CAKIR
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Mudurluğu Yonetim Kurulu Uyesi İlyas KIRAN
ve Gıda ve Kontrol Genel Muduru Prof.Dr.İrfan EROL'un,
gorevden alınma kararnameleri, Başbakan ve Cumhurbaşkanı tarafından onaylanarak Resmi Gazetede yayımlandı.

29 OCAK 2016 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYIMLANAN KARARNAMELER
1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 6400 ek gostergeli Ataturk Kultur, Dil ve Tarih Yuksek Kurumu Başkanlığına, Prof. Dr. Derya ORS'un yeniden atanması, 664 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 24 uncu maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Kararı Başbakan Yardımcısı yurutur.
28/01/2016
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
Ahmet DAVUTOĞLU
Başbakan

Yıldırım Tuğrul TURKEŞ
Başbakan Yardımcısı
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2016/29
1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Bakanlık Muşavirliğine Musteşar Yardımcısı Hakan ilyas AYDOGAN'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 76 ncı maddeleri, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Kararı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı yurutur.
28/01/2016
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI

Ahmet DAVUTOĞLU
Başbakan

Fikri IŞIK
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/30
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek gostergeli Bakanlık Muşavirliğine, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Mudur ve Yonetim Kurulu Başkanı Mesut KOSE'nin atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 74 uncu maddeleri, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakam yurutur.
28/01/2016

Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
Ahmet DAVUTOĞLU
Başbakan

Faruk CELİK
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek gostergeli Bakanlık Muşavirliğine, Et ve Sut Kurumu Genel Mudur ve Yonetim Kurulu Başkanı Kasım PİRAL'm atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 74 uncu maddeleri, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı yurutur.
28/01/2016
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
Ahmet DAVUTOĞLU
Başbakan
Faruk CELİK
Karar Sayısı : 2016/32
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek gostergeli Bakanlık Muşavirliğine, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Muduru Doc.Dr.Masum BURAK'm atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 76 ncı maddeleri, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
28/01/2016
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
Ahmet DA VUTOĞLU
Başbakan
Faruk CELİK
Karar Sayısı : 2016/33
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek gostergeli Bakanlık Muşavirliğine, Tarınm Reformu Genel Muduru Dr.Gursel KUSEK'in atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 76 ncı maddeleri, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı yurutur.
28/01/2016
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
Ahmet DAVUTOĞLU
Başbakan
Faruk CELİK
Karar Sayısı : 2016/34
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek gostergeli Bakanlık Muşavirliğine, Gıda ve Kontrol Genel Muduru Prof.Dr.İrfan EROL'un atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 76 ncı maddeleri, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
28/01/2016
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
Ahmet DAVUTOĞLU
Başbakan
Faruk CELİK
Karar Sayısı : 2016/35
1. Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Mudurluğu Yonetim Kurulu Uyesi Dr. Gursel KUSEK'in Yonetim Kurulu Uyeliğinden alınması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
28/01/2016
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
Ahmet DA VUTOĞLU
Başbakan,
Faruk CELİK
Karar Sayısı : 2016/36
1. Tarım İşletmeleri Genel Mudurluğu Yonetim Kurulu Uyesi Doc.Dr.Masum BURAK'ın Yonetim Kurulu Uyeliğinden alınması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Karan Gıda, Tanm ve Hayvancılık Bakam yurutur.
28/01/2016
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
Ahmet DAVUTOĞLU
Başbakan
Faruk CELİK
Karar Sayısı : 2016/37
1. Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Mudurluğu Yonetim Kurulu Uyesi İlyas KIRAN'n Yonetim Kurulu Uyeliğinden alınması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur,
28/01/2016
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
Ahmet DA VUTOĞLU
Başbakan
Faruk CELİK
Karar Sayısı : 2016/38
1. Tarım İşletmeleri Genel Mudurluğu Yonetim Kurulu Uyesi Ali CAKIR'n Yonetim Kurulu Uyeliğinden alınması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 nci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
28/01/2016
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
Ahmet DAVUTOĞLU
Başbakan
Faruk CELİK
Maliye Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2015/665
Acık bulunan 5 inci derece kadrolu Vergi Mufettişliğine yapılan yeterlik sınavında başarı gosteren Nesrin FIRAT ENGİN*in atanması, 657 sayılı Kanunun değişik 36 ncı maddesinin (A) bendinin 11 inci fıkrası, 45 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur,
Acık bulunan 5 inci derece kadrolu Vergi Mufettişliğine yapılan yeterlik sınavında başarı gosteren Cem DAĞAŞAN'm atanması, 657 sayılı Kanunun değişik 36 ncı maddesinin (A) bendinin 11 inci fıkrası, 45 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
Acık bulunan 5 inci derece kadrolu Vergi Mufettişliğine yapılan yeterlik sınavında başarı gosteren İbrahim AKSOY'un atanması, 657 sayılı Kanunun değişik 36 ncı maddesinin (A) bendinin 11 inci fıkrası, 45 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
Bu Kararı Maliye Bakanı yurutur.
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
Naci AĞBAL
Maliye Bakanı

Ahmet DAVUTOĞLU
Başbakan