Uzun hikaye anlatıyorum. S20 FE 128GB adlı telefonu Hepsiburada satıcısı uzerinden aldım. Telefonu actım, ulan bi baktım ekranda jelatin yok fakat onunde var. Uretim boyledir aman dedim jelatinini actım. Ondan sonra telefonu 1-2 hafta kullandım. Bir baktım telefonun şarjı lap lap lap, cok hızlı gidiyor. Samsung muşteri hizmetlerine actım, diyorum kardeşim benim şarjım cok hızlı gidiyor telefonu daha yeni aldım dedim. Yok işte bir ton Samsung Members pil durumu şu cart curt felan filan. Ondan sonra her turlu şeyi yapın felan filan dediler. Yaptım kardeşim yine olmadı. Sonrasında benim telefonun her şeyini araştırdım, bir telefon kutu acılışına bakayım dedim. Aa ne goreyim, telefon ekranından jelatin cıkıyormuş.
Ben buradan şunu anlıyorum, hem 1 gunde max 3 saat ekran suresi alıyorum ve telefonun kullanılmış olduğunu oğreniyorum. Hepsiburada'yı arıyorum, yasal 15 gun hakkınız dolduğu icin maalesef iade edememektesiniz diyor. Kardeşim sen buyuk bir firmasın, bana deforme/kullanılmış urun gonderdikten sonra nasıl alamıyorsun? Muşteri temsilcisine siz beni kendinizin yerine koyun, ne yapardınız dedim. Haklısınız efendim tabii tabii dedi geciştirdi. Hakem heyetine vereceğim dediğimde tabii ki efendim yasal hakkınız kullanabilirsiniz dedi. Bu telefonu max 3 saat suresi alıyorum ya, Samsung Galaxy S9+'tan zaten 3.50 saat alıyor diye, S20 FE gectim. Yine aynı sureyi alıyorum vallahi billahi rezillik. Tuketici Hakem Heyetine verdim hala sonuclanmadı, işleme alınmadı başvuru tamamlandı olarak gozukmekte. Şimdi ben S20 FE alarak hata mı yaptım?