Başbakanlıktan:
Karar Sayısı : 2016/132
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Personel ve Prensipler Genel Mudur Yardımcılığına, Abdıılkadir TURKAN'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2, Bu Kararı Başbakan yurutur.
Başbakan Yardımcılığından:
Karar Sayısı : 2016/46
1- Acık bulunan Devlet Desteklerini İzleme ve Denetleme Kumlu Uyeliklerine; Kalkınma Bakanlığı Musteşar Yardımcısı Yılmaz TUNA ile Rekabet Kurumu İkinci Başkanı Arslan NARİN'in atanmaları, 6015 Sayılı Kanunun 4 uncu maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Kararı Başbakan Yardımcısı yurutur.
Dışişleri Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/145
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu Siyaset Planlama Genel Mudur Yardımcılığına, Alparslan ACAR SOY'un atanması, 657 sayılı Kanunun 68/B ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.

2. Bu Kararı Dışişleri Bakanı yurutur.

GOREVLENDİRME KARARLARI
Adli Tıp Kurumu Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uyeliğine, İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Gorevlisi Doc.Dr. Omer Akil OZER'in Gorevlendirilmesi Hakkında Karar
-- Adli Tıp Kurumu Ucuncu Adli Tıp İhtisas Kurulu Enfeksiyon Hastalıkları Uyeliğine, İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof.Dr. Recep OZTURK'un Yeniden Gorevlendirilmesi Hakkında Karar
-- Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Başkanlığına, İstanbul Universitesi Adli Tıp Enstitusu Oğretim Uyesi Prof.Dr. Faruk AŞICIOĞLU'nun Gorevlendirilmesi Hakkında Karar