Fakat bu paket, Party paketi. Bu sayede ise, ay sonunda piyasaya surulecek Windows 7'nin nasıl bir paketlemeye sahip olacağı belli oldu.
Windows 7'nin piyasaya cıkmasına sayılı gunler kaldı. 22 Ekim'de raflardaki yerini alması beklenen işletim sisteminin, nasıl bir paketlemeye sahip olacağı ise buyuk merak konusuydu. Dun itibariyle Microsoft'un yeni işletim sisteminin Party paketi goruntuleri internete sızdı. Gorunen o ki Microsoft, bu işletim sisteminde paket iceriğinde surpriz bir şeyler sunmuyor. Windows 7 Party paketinin goruntulenmesi ise, Microsoft'un, Karayip Adaları'nda yaşayan bir kullanıcıdan ozur dilemesi sayesinde oldu.
Microsoft, bir olay sonucunda hatasını kabul ederek Windows 7 Party paketini bu kullanıcıya iletmiş. Bu sayede Party paketinin goruntuleri de basına sızmış oldu. Yetkililer, bu paketlemeden yola cıkarak, Windows 7'nin de paketlemesinin de buna benzer olacağını iddia ediyor.
Paketin iceriği ise şu şekilde;
:: Windows 7 bezleri
:: Windows 7 iskambil destesi
:: Windows 7 Signature Edition
:: Windows 7 yapbozu
:: Windows 7 posteri
:: Windows 7 cantası
:: Siz de bu kullanıcının yerinde olmak ister miydiniz?
Windows 7'nin piyasaya cıkmasına sayılı gunler kaldı. 22 Ekim'de raflardaki yerini alması beklenen işletim sisteminin, nasıl bir paketlemeye sahip olacağı ise buyuk merak konusuydu. Dun itibariyle Microsoft'un yeni işletim sisteminin Party paketi goruntuleri internete sızdı. Gorunen o ki Microsoft, bu işletim sisteminde paket iceriğinde surpriz bir şeyler sunmuyor. Windows 7 Party paketinin goruntulenmesi ise, Microsoft'un, Karayip Adaları'nda yaşayan bir kullanıcıdan ozur dilemesi sayesinde oldu.

Paketin iceriği ise şu şekilde;
:: Windows 7 bezleri
:: Windows 7 iskambil destesi
:: Windows 7 Signature Edition
:: Windows 7 yapbozu
:: Windows 7 posteri
:: Windows 7 cantası
:: Siz de bu kullanıcının yerinde olmak ister miydiniz?