Başbakan Yardımcılığından:
Karar Sayısı : 2016/323
1. Turkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan (Guvemor) Yardımcılığına Erkan Kilimci'nin atanması, 1211 sayılı Kanunun değişik 29 uncu maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Başbakan Yardımcısı yurutur.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/227
1. Destek Hizmetleri Dairesi Başkam Mustafa OKUR'un, başka bir goreve atanmak uzere bu gorevinden alınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı yurutur.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/228
1. Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Omer OĞREDİCİ'nin, başka bir goreve atanmak uzere bu gorevinden alınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı yurutur.
Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/300
1- İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Leyla YAPAR'ın, başka bir goreve atanmak uzere bu gorevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Kararı Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı yurutur.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/307
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +36.00 ek gostergeli Bakanlık Muşavirliğine I. Hukuk Muşaviri Ali AĞACDAN'ın, bu suretle boşalacak olan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli I. Hukuk Muşavirliğine Hayrettin KURT un atanması, 657 sayılı Kanunun 59, 68/B ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı yurutur.
Milli Eğitim Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/245
1. Artvin İl Milli Eğitim Muduru Mustafa YANMAZ'ın başka bir goreve atanmak uzere bu gorevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Milli Eğitim Bakanı yurutur.
Sağlık Bakanlığından;
L Burdur İl Sağlık Muduru Dr.Huseyin OZEREN'in başka bir goreve atanmak uzere bu gorevden alınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Sağlık Bakam yurutur.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/253
1- Kıyı Emniyeti Genel Mudur ve Yonetim Kurulu Başkam Yaşar Duran AYTAŞ'ın başka bir goreve atanmak uzere bu gorevinden alınması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ncı maddesi ile 2477 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Kararı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı yurutur.
Karar Sayısı : 2016/254
1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 6400 ek gostergeli Strateji Geliştirme Başkanlığına Erol YANAR'm atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Kararı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı yurutur.
Karar Sayısı: 2016/255
1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 6400 ek gostergeli Turkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Mudur ve Yonetim Kurulu Başkanlığına İsa APAYDIN'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ncı maddesi ile 399 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 5 inci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Kararı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakam yurutur.