Samsung Galaxy S3 şarj soketi 2 kere değişti ancak 3 gun sonra hemen bozuldu. Samsung Galaxy S3 benimle dalga mı geciyor hislerine kapılmaktayım artık. Yani bıktım bu işten, ne bicim telefon bu samsung galaxy s3 serisi?

Bu telefonu ilk aldığımda 1 yıl sorunsuz bir şekilde hızlıca şarj oluyordu. Herhangi bir şarj soketinde temassızlık olmazdı ama sorun başladığı gunden itibaren yaşadığım yerin en iyi telefoncusuna goturdum, lehim yoluyla soketi değiştirdi ve denedi, ben de denedim sorunsuz bir şekilde calışıyordu. Aradan 2 gun sonra gene kopmalar başladı ve şarj olmuyordu ve beni sinir ediyordu...

Samsung galaxy s3 resmen benle alay eder gibi bir hali var. Telefon cok enteresan, yani acayip durumlarla karşılaşıyorum. Mesela Samsung Galaxy S3 %15 gosterirken ben telefonun bataryasını cıkarıp tekrar taktığımda bataryasının %80 gibi bir değere fırlaması beni acayip şaşırtıyor. Sanki %15 şarj olmuş bir telefonun bataryasını cıkarıp takınca %80'e cıkınca sanki tek takıp cıkartışta şarj mı ettim hissine kapılıyorum. Bu ne bicim bir bela bir telefon anlamıyorum. Gercekten samsung galaxy s3 sanki benle maytap geciyor...