Eylul ayı Tebliğler Dergisi yayımlandı İ C İ N D E K İ L E R
Sayfa No
İc Denetim Yonergesi......................................... ....................................... 391
Milli Eğitim Bakanlığı Merkezi Sistem Sınav Yonergesi............................ 394
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anadolu Meslek ve Anadolu Teknik Programları 9. Sınıf Haftalık Ders Cizelgesi (Gecici Koruma Altında Bulunan Oğrenciler İcin)............................................. ............................... 419
Ozel İlkokul 1. Sınıf İngilizce Oğretim Programı........................................ 420
Bicerdover Operatoru Yetiştirme Kursu Programı..................................... 421
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mesleki Gelişim Dersi Cerceve Oğretim Programına "Meslek Ahlakı ve Ahilik" Modulunun Eklenmesi................... 422
Ozel Arı İlkokulu 1. Sınıf İngilizce Oğretim Programı................................. 423
ODTU Geliştirme Vakfı Ozel Okulları Okul Oncesi (4-5 yaş grubu) ve İlkokul 1. Sınıf İngilizce Oğretim Programı.......................................... ...... 424
Ozel Final Okulları Okul Oncesi İngilizce Oğretim Programı..................... 425
Duyurular......................................... .................................................. ........ 426
Tebliğler dergisi icin TIKLAYINIZ