Merhaba 14 Nisanda Vatan Bilgisayar Sakarya Serdivan mağazasından 9 kapalı kutu A23 cihaz aldım cihazı alıp eve getirene kadar sıkıntı yoktu, cihazda gorsellerde goreceksiniz ayırt edebileceksiniz şarj aletimde yamukluk var. Type-C kablosunda 0 olan urunde boyle bir şey olması direkt kullanılmış urun şuphesi yarattı diğer ikinci husus telefonun parlaklığını sona cektiğimde telefonda batarya simgesinin on kameranın yanında hani Wi-Fi simgesi olur hat dişleri olur o bolgede telefon bildirim cubuğumu aşağı kaydırdığımda batarya simgemin yansımasının orada olduğunu gordum belki de pimpirik olmasam kurcalamasam hic gormeyecektim ama sonucta kusur kusurdur.

Boyle 2 adet kafama takılan kusur var ben bunu Vatan'dan aldım ama bunlar servise gonderecekler duyduğum kadarıyla Samsung'un servisi bdh iletişim cok sıkıntı. Ben bu urunu gonderip urunu ertesi gun kırıp dokulmuş bir şekilde almak istemiyorum. Urunu aldığım gunden beri moralim bozuk aşağıda gorsellerden ayırt edebilirsiniz iki tarafını da cektim kablonun sağıni solunu birinde yamukluk var bariz belli oluyor. Diğeri ise onu da ekleyeceğim kablonun telefona takılacak girişindeki yamukluğun fotoğrafını ekleyeceğim hem ghost screen hem bu sorun hem de IPS glow gibi sorunlardan da muzdaribim. Bu durum cok canımı sıkıyor. Benim korktuğum şu ben bu urunu gonderip bu formu alamazsam servisten işlem gormuş bir urun almak istemiyorum.

@Vedo hocam sizin vatan da bir gecmişiniz var konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Benmi takınıt yapıyorum anlamış değilim konuya A23 cihazı olan birinin fotoğraf atmasıyla beraber son bulabilir.

@katsaku benim cektiğim fotoğraftaki yerleri sizde de var mı ona gore durum normal mi anlayabiliriz.

@bilit09 @Trefax sizlerdede A23 olduğu icin bu gorseldeki durumlar var mı o yuzden etiketledim dostlar.

Dosya Ekleri 20230523_060219.jpg 51,8 KB · Goruntuleme: 38

20230523_060157.jpg 41,2 KB · Goruntuleme: 41

20230417_153104.jpg 94,8 KB · Goruntuleme: 39