Dun benim telefonuma (Samsung Galaxy S5) 5.0 guncellemesi geldi arkadaşlar. Onayladım, indirdi ve yukledi. Uygulamalar icin gerekli optimizasyonlar yapıldı. Şu anki izlenimim gayet iyi. Arayuz zaten hızlıydı. Ufak değişikliklerle daha guzel hale getirilmiş. Şu an fark ettiğim ve guncellemeden sonra olduğunu duşunduğum sorunlar mevcut. Oncelikle şunu belirteyim; guncellemeyi bir yerden indirmedim. Kendisi guncelleme kontrolu sırasında buldu.
Wi-fi, konum, ses vb. seceneklerin olduğu panelde ses ile ilgili olan secenek 3 secenek iceriyordu: ses, titreşim ve sessiz. Şimdi "sessiz" seceneği yok orada. Şu an ust uste basıyorum ses ve titreşim secenekleri mevcut sadece. Ayarlardan uğraşsam da gelen aramanın sessiz ve titreşimsiz şekilde olmasını sağlayamadım. Bir benzer sorunum ise sesli bir şekilde telefona arama geldiğinde yandaki ses acma-kısma tuşlarından birine bastığımda sesin acılıp veya kısılması yerine ses tamamen kapanıyor.
Şimdiden teşekkurler.
@Recep Baltaş @Mikail Fidan @Ali Gungor Cok bildirim aldıklarını biliyorum. Bir umut etiketledim.