Elektrik Uretim Anonim Şirketi Genel Mudurluğu Personeli Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliği Yonetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik 19 Nisan 2017 CARŞAMBA
Resmi Gazete
Sayı : 30043
YONETMELİK
Elektrik Uretim Anonim Şirketi Genel Mudurluğunden:
ELEKTRİK URETİM ANONİM ŞİRKETİ GENEL MUDURLUĞU PERSONELİ
GOREVDE YUKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YONETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YONETMELİK
MADDE 1 - 3/6/2014 tarihli ve 29019 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Elektrik Uretim Anonim Şirketi Genel Mudurluğu Personeli Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliği Yonetmeliğinin 4 uncu maddesinin birinci fıkrasının (g) ve (o) bentleri aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve (k) bendi yururlukten kaldırılmıştır.
"g) Gorevde yukselme sınavı: Bu Yonetmelik hukumlerine gore gorevde yukselme suretiyle atanacakların belirlenmesi amacıyla yapılan yazılı ve sozlu sınavı,"
"o) Unvan değişikliği sınavı: Unvan değişikliği sınavına tabi unvanlara ilişkin gorevlere atanabilmek icin yapılan yazılı ve sozlu sınavı,"
MADDE 2 - Aynı Yonetmeliğin 8 inci maddesinin birinci fıkrasında yer alan (a), (b), (c), (k) ve (m) bentlerinin (4) numaralı alt bentleri ile (c), (d), (e), (f), (g), (ğ), (h), (ı), (i) bentlerinin (3) numaralı alt bentleri aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve (j), (l), (n) bentlerine aşağıdaki (3) numaralı alt bentler eklenmiştir.
"4) Gorevde yukselme sınavında başarılı olmak."
"3) Gorevde yukselme sınavında başarılı olmak."
"3) Gorevde yukselme sınavında başarılı olmak."
MADDE 3Aynı Yonetmeliğin 11 inci maddesinin birinci fıkrasının dorduncu cumlesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve beşinci cumlesi yururlukten kaldırılmıştır.
"Yazılı sınavda altmış puan alanlar başarılı sayılırlar."
MADDE 4Aynı Yonetmeliğin 12 nci maddesinin birinci fıkrasında yer alan "Şube muduru ve mudur kadrolarına atanacaklardan yazılı" ibaresi "Yazılı" şeklinde değiştirilmiştir.
MADDE 5Aynı Yonetmeliğin 13 uncu maddesinin birinci fıkrasının ikinci cumlesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
"Başarı puanı, yazılı ve sozlu sınav puanlarının aritmetik ortalaması esas alınmak suretiyle tespit edilir ve resmi internet sitesinde ilan edilir."
MADDE 6Aynı Yonetmeliğin 17 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
"b) Kadro veya pozisyonlar icin duzenlenecek sozlu sınav işlemlerini yurutmek."
MADDE 7Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
MADDE 8Bu Yonetmelik hukumlerini Elektrik Uretim Anonim Şirketi Genel Muduru yurutur.