Başbakan Yardımcılığı ve bazı bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Calışma ve Sosyal Guvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Milli Eğitim ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Başbakan Yardımcılığından:
Karar Sayısı : 2017/184
1. Et ve Sut Kurumu Genel Mudurluğunde boş bulunan Yonetim Kurulu Uyeliğine (Hazine) Mehmet Emre ELMADAĞ'ın atanması, 233 sayılı Kanun Hukmimde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Başbakan Yardımcısı yurutur.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/42
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek gostergeli Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığına Nuray HATIRNAZ'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 74 uncu maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Aile ve Sosyal Politikalar Bakam yurutur.

Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığından:
Karar Sayısı: 2017/116
1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Personel Dairesi Başkanlığına Necip GULMUŞ'un atanması, 657 sayılı Kanunun 74 uncu maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Karan Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakam yurutur.

Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığından:
Karar Sayısı: 2017/187
1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli İş Sağlığı ve Guvenliği Genel Mudur Yardımcılığına Doc. Dr. Pınar BICAKCIOGLU'nun atanması, 657 sayılı Kanunun 71 ve 74 uncu maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Kararı Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı yurutur.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/190
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına Bakanlık Muşaviri Mustafa KARLI'nın atanması, 657 sayılı Kanunun 68/B ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur,
2. Bu Kararı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı yurutur.

Karar Sayısı : 2017/217
1. Acık bulunan Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Mudur Yardımcılığına Selcuk ADVAN'ın atanması, 2477 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur,

Karar Sayısı : 2017/246
1. Bağlı ve İlgili Kuruluşlar Dairesi Başkanı Nurhayat CANTEKİN'in başka bir goreve atanmak uzere bu gorevinden alınması, 2451 sayılı Kanunim 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur. .

Karar Sayısı : 2017/248
1. 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Bakanlık Muşavirliğine, Enerji işleri Genel Muduru Dr. Zafer DEMİRCAN'm atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi ve 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 18 inci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Eneıji ve Tabii Kaynaklar Bakanı yurutur.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/56

1. Acık bulunan Et ve Sut Kurumu Genel Mudurluğu Yonetim Kurulu Uyeliğine, Tuncay KARA'mn atanması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı yurutur.

Milli Eğitim Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/143
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +6400 ek gostergeli Ozel Oğretim Kurumları Genel Mudurluğune Kemal ŞAMLIOĞLU'nun atanması, 657 sayılı Kanunun 68/B ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Milli Eğitim Bakam yurutur.

Karar Sayısı : 2017/145
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Duzce İl Milli Eğitim Mudurluğune Murat YİĞİT'in atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Milli Eğitim Bakanı yurutur.

Karar Sayısı : 2017/147
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Nevşehir İl Milli Eğitim Mudurluğune Murat DEMİR'in atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Milli Eğitim Bakanı yurutur.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/253
1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek gostergeli Bakanlık Muşavirliğine Turkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. Genel Muduru ve Yonetim Kurulu Başkanı Yıldıray KOCARSLAN'ın atanması 657 sayılı Kanunun 59 ve 74 uncu maddeleri, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Kararı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakam yurutur.