Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Musteşarı Ebubekir Şahin gorevden alındı. Yerine Aysel Kandemir atandı 1 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararnameye gore, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Musteşarı Ebubekir Şahin gorevden alındı. Yerine Aysel Kandemir atandı.
Gorevden alınan Ebubekir Şahin, Şubat 2016 tarihinden bu yana Bakanlık Musteşarı olarak gorev yapıyordu. Şahin, Bakan Kaya'nın Bakanlığa gelmesinden once Musteşarlığa atanmıştı.
Musteşarlığa atanan Aysel Kandemir ise Bilgi Teknolojileri Kurumunda başkan yardımcısı olarak gorev yapıyordu. Lisans oğrenimini Orta Doğu Teknik Universitesi, Muhendislik Fakultesi, Elektrik ve Elektronik Muhendisliği Bolumunde yapan Kandemir, yuksek lisansını Hacettepe Universitesi, Hukuk Fakultesi, Bilişim Hukuku alanında yaptı.
İŞTE YAYIMLANAN 3 KARARNAME
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/281

1. Musteşar Ebubekir ŞAHİN'in başka bir goreve atanmak uzere bu gorevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Karan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı yurutur.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/282

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +7600 ek gostergeli Musteşarlığa Aysel KANDEMlR'in atanması, 657 sayılı Kanunun 74 uncu maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Karan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı yurutur.

Milli Eğitim Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/595

1. Acık bulunan l inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Diyarbakır İl Milli Eğitim Mudurluğune Haşan ASLANİın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 nci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Karan Milli Eğitim Bakanı yurutur.