İyi gunler.
Uzun suredir Android cihaz kullanmadığımdan dolayı sizlerinde fikrini alarak telefon almaya karar verdim. Yaklaşık 2-3 sene once Huawei'nin akıllı telefonu olan U8230 modelini kullanmıştım. Cihazda 700 MHz işlemci ve 256 MB Ram bulunmaktaydı. O gunun teknolojisi ile bu ozellikler gayet normaldi. Fakat gunumuz teknolojisi bu telefonun ozellikleri acısından beni kendisine daha da yaklaştırdı. Başlıkta belirtmiş olduğum cihazı temel olarak hedef gormemin sebebi cihazın icerisinde 2GB ram olmasıdır. fiyat/performans ilişkilendirmesin de benim gozume en uygun gelen cihaz olmayı başaran Note 2, sizler icin de alınması uygun bir telefon mudur? Arac kullanırken ve ya yolda yururken boyutları acısından sorun yaratma kısmını gectim, cunku telefon elime rahatlıkla oturuyor. Baş parmağım ile elimi kasmadan yukarıdaki durum cubuğunu rahatlıkla aşağıya indirebiliyorum. Benim sizlere asıl sormak istediğim husus, bu telefon ile ileriye donuk işlemler yapabilir miyim? Beni ikna eden en onemli yanı 1,6 GHz Quad Core işlemcisi ve 2GB ram'inin olması oldu. Fiyat aralığına gelecek olursak bu telefonun fiyatından daha yukarıda bir telefon almayı duşunmuyorum. Bu yazın sonlarına doğru kesin kararımı verip alacağım.
Fikirlerinize, yorumlarınıza acığım arkadaşlar. İyi forumlar.