Merhaba. Yine benim. Beni telefon tavsiyeleri kısmında gorenler vardır illaki. Telefon konusunda bilgim var hatta imzamda da yazıyor telefon tavsiyelerinde beni etiketleyebilirsiniz diye. Ama bu konuda fikriniz lazım.

Samsung Galaxy A30s kullanıyorum. Isterseniz şu inceleme konuma da bakabilirsiniz:

Konu 'Samsung Galaxy A30s uzun kullanım' İnceleme: Samsung Galaxy A30s uzun kullanım

Niye mi telefonumu değişmek istiyorum? Anlatayım.

1) Batarya problemi. Eski batarya varken daha da kotuydu %40 olunca anında 0 oluyordu şu an yeni bataryayla %15.

2) Performans. Rezalet bir performansı var ve her gecen gun gucsuzleştiğini hissettiriyor. Ilk aldığımızda rahatca oynayabildiklerimi şu an zor acıyorum.

3) Isınma. Ekrana deli gibi ısı geliyor. FPS oyunları oynayamıyorum masada vantilator de olsa.

4) Guncelleme desteği. Artık guncelleme desteği almıyor ama benim icin pek sorun değil bu zaten 2 yıl falan Android 10'da kullandım yeni 11'e gecirdim.

5) Depolama. 64 GB yetmiyor bana. Hep 500 600 MB kalıyor. Sıfırladım anca rahatladı.

Evet, olay boyle. 5 olaydan da nefret ediyorum deli ediyor. Yeni bir telefona gecmeli miyim? Gecmeli miyim dediğime bakmayın aileme bağlı tabii. Telefonu ben secerim, sizce gecmeye değer mi? Satmayacağım bu arada telefonu direkt parcalayacağım yenisini alınca. Bu telefonu yapan muhendislere tukureyim başkaları da sinir olmasın diye satmayacağım.