Onceden konu acmıştım daha once rehber vb. bulamadığım icin kendim oluşturmak istedim. Performans olarak stock oneui 2'den cok daha seri ve pil dostu gorunuyor. Hata olarak on kamera flaşı ve ses kısıklığı dışında bir sorunla karşılaşmadım. Ses sorununu magisk ile rootlarsanız viper4 ile cozebiliyorsunuz.
İlk olarak Odin ile TWRP kurmalıyız. Link : Download TWRP for j4lte
-Ardından Full Wipe yapmamız gerekiyor ama Data bolumu formatlanmadığı icin format bicimini değiştereceğiz. Advanced Wipe kısmından Data bolumunu ext3'e sonra tekrar ext4'e bicimlendirerek Data'ya ulaşabiliyoruz. Recovery reboot atıp hata almadan full wipe yapıyoruz.
-Gsi imajını System İmage olarak flashladıktan sonra son adımımız kalıyor. Link : https://sourceforge.net/projects/andyyan-gsi/files/lineage-20-td/
-En son Disable Dm Verity zipini flashlayarak depolamadaki şifrelemeyi kaldırmamız gerekiyor yoksa bootlopta kalır cihaz boot etmez. : Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_11.02.2020.zip
Not : Eğer magisk veya isteğe bağlı başka bir zip flashlayacaksanız Disable Dm Verity zipinden once flashlayın yoksa yine bootlopta kalıyor.
Surprizbozan: Ekran Goruntuleri
Eki Goruntule 1897589
Eklemeyi unutmuşum guc tuşu ile uykuya alabiliyor ama guc tuşu ile uyandıramıyoruz. Home tuşu ile uyanıyor cihaz. @dondurmamgaymak hala cihazı kullanıyorsanız deneyebilirsiniz hocam.