T11 Maxiphone 256 MB RAM'a sahiptir. 110 MB hafızası ile guncelleştirme yapmanıza izin vermez. Guncelleştirmelerin hepsini yaparsanız uygulama yukleme şansınız kalmaz. Twitter,Facebook gibi uygulamalar zaten onbellek olarak 10-11 MB kullanıyor. Telefonunuza uygulama yuklemeseniz dahi sadece guncelleştirmeleri yukleseniz bile yavaşlıyor. Android 2.3.5'e sahiptir. Ancak tam anlamıyla Android'i kullanamıyorsunuz. Ekranından dolayı. Benim 2.1 Android sistemi isteyen uygulamayı ekran boyutu yuzunden indiremediğim olmuştur. Ayrıca ilk 2 aydan sonra kendi kendine acılıp kapanma sorunu vardır. RAM kaldırmıyor ve kapanıyor diye duşunuyorum. İnternet sayfalarını goruntulemesi tam anlamıyla berbat. Coğu siteye girip video oynatabilir ama beklettiği surede siz Call Of Duty serisini bitirebilirsiniz. Onun dışında tek iyi yanı kutu icerisinde gonderilen aksesuarları. Kab olsun kılıf olsun 5-6 urun ile birlikte veriyorlar 2 kutu halinde. En buyuk canımı sıkan sorunu ise arama sorunu aramalarda sesi iyi iletmiyor karşı tarafa aynı şekilde sesi iyi de almıyor. Ve hoparlore 1 defa bassanız bile konuşma bitene kadar ekran acılmıyor. Sacmalık! Piyasa da ki gereksiz urunlerden diyebiliriz. Şarj sorunu en buyuk sıkıntı. Ekran parlaklığı en duşuk seviyede olmadığı taktirde siz 6 saat kullanamazsınız. 9 saat beklemede kalır ancak. Bir ara yedek batarya alacaktım da sonra değmez bu telefon icin dedim. Şimdi ki duşuncem ise bakkal amcalardan birine satıp ustune biraz para koyup 500-600 TL'lik bir telefon almak. (500-600 TL mi falan demeyin daha lisedeyim sonucta ) Telefon hakkında ki kısa ozet kelimesi ise gecen akşam Recep abi nin dediği gibi "Cop Telefon"..