Full ozellikli bir toplu sms paneli arayanlar icin cok iyi bir fırsat. Tam donanımlı, admin paneli, bayi paneli, muşteri paneli ve muhasebe paneli ile tum kullanıcılarınız tek panel uzerinden kolaylıkla işlemlerini yapabilmekteler.
Panel adresi: https://panel.toplusms.tc/
Kayıt olan kullanıcılara 20 sms kredisi otomatik tanımlanmakta. Muşteri panelini kendi telefon numaranız ve şifrenizle inceleyebilirsiniz. Admin paneli incelemek icin pm'den demo talebinde bulunabilirsiniz. Lutfen ciddi olmayan alıcılar yazmasın. Boş muhabbet yapacak vaktim yok. Aklınıza takılan tum sorular icin aşağıdaki SSS bolumune bakabilirsiniz. Orada olmayan bir sorunuz varsa pm, whatsap veya telefonla ulaşınız.
Ozellikler:
- Kısa, uzun, turkce karakterli toplu sms gonderimi.
- Parametrik sms gonderimi.
- Sınırsız sayıda telefon defteri ve numara ekleyebilme, excele dışarı aktarma, excelden iceri aktarma.
- Kullanıcı ekleme, duzenleme ve banlama.
- Başlık onayı ve onaylı başlığı iptal etme, başlıklar icin evrak takibi.
- Sanal pos uzerinden otomatik sms kredisi ve TL bakiyesi yukleme.
- Tarife yonetimi.
- Destek taleplerinin maile duşmesi.
- Detaylı raporlama, raporların excele aktarılması.
- Karaliste yonetimi. Kısa link uzerinden muşteriler kendilerini karalisteye ekleyebilme ve panelden karalisteye numara ekleyebilme.
- İletilmeyen mesajların otmatik iadelerinin gercekleştirilmesi.
- Otomatik TC kimlik onayı.
Fiyat: 10000 TL + KDV
Nixarsoft Yazılım Hizmetleri
Vergi Dairesi: İZMİR Karşıyaka VD
Vergi No: 5850458592
İletişim: 0537 493 7766
Sık Sorulan Sorular:
Ben X firmasının bayisiyim. Bu yazılımı alırsak o firma icin API entegrasyonu yapıyor musunuz?
Eğer belirttiğiniz firmanın API'si boyle bir yazılım icin musaitse entegrasyon yapabilirim.
Panele farklı ozellikler ekleyebilmemiz mumkun mu?
Yazılımı acık kaynaklı olarak sunucunuza kurup anahtar teslim vereceğim. Eğer yazılımcınız varsa yeni ozellikler eklettirebilirsiniz. Yeni ozellikleri bizim eklememizi istiyorsanız fiyat ve zamanda anlaştıktan sonra yeni ozellikler ekleyebiliriz.
Ben ..... işi yapıyorum ve paneli almak istiyorum.
....., ..... ve yetişkinlere yonelik işler yapan kimselerle calışmıyorum.
Panelden SMS gonderimi nasıl yapılır?
https://www.youtube.com/watch?v=Dujvxqs6vQI
Ben X kişinin/firmanın referansıyla geliyorum. Bize de mi 10bin tl?
Evet size de 10bin tl.
O kadar butcem yok. Biraz indirim yapamaz mıyız?
Yapamayız. Boyle bir paneli daha ucuza yapabilecek bir yazılımcı bulursanız ona yaptırabilirsiniz. Tabiki boyle hızlı, stabil ve iş goren bir panel haline gelmesi yani hatalarının giderilmesi icin de sure gerekli. Hatta internette bircok toplu sms scripti var, daha ucuza toplu sms yazılımı satanlar var. Onlar işinizi gorurse onları kullanabilirsiniz. İlla bu yazılımı almanız şart değil.
Satış ortaklığı yapsak olur mu?
Olmaz. Hicbir şekilde ortaklık kabul etmiyorum.
Bayilik veriyor musunuz?
Ben STH firması değilim. O yuzden bayilik veremiyorum.
Ben sosyal medya (instagram, facebook vs) işi yapıyorum ama vergi levham yok. Sizin yazılımdan sms gonderebilir miyim?
Vergi levhasız sms gonderimi yapmıyorum.