SUREKLİ GELİŞTİRİLEN BİR HABER - BLOG YAZILIMI
Haber & Blog Scripti diğerlerine gore tum icerik ureten ve reklam geliri sağlamak (adsense) isteyen kişiler icin duzenlenmekte ve surekli geliştirilmektedir.
ANA SAYFA & İC SAYFA OZELLİKLERİ
%100 UYUMLU
MOBİL TASARIM
CEP, TABLET, DİZUSTU, MASAUSTU UYUMLU GORUNTU
Gunumuzde internet kullanıcılarının bircoğu artık sanal dunyayı cep telefonlarından veya tabletlerinden takip ediyor. Bu da web sitelerinde mobil gorunumu onemli hale getiriyor. Haber scriptleri icerisinde ilk responsive tasarıma sahip yazılım olan Haber Sistemi v5, tum cihazlarla uyumlu calışır. Cepte sanki bir mobil uygulama kullanır gibi haber sitenizde gezinirsiniz.
FULL RESPONSİVE (MOBİL UYUMLU)
15 FARKLI ESNEK ALAN
20 REKLAM ALANI
ANKET MODULU
SON DAKİKA MODULU
MANŞET MODULU
EMOJİ İFADE MODULU
SOSYAL AĞ MODULU
VİDEO GALERİ
3 FARKLI KULLANICI (ADMİN, YAZAR, EDİTOR)
DAHİLİ CACHE SİSTEMİ
ABONELİK SİSTEMİ
ONESİGNAL (WEB PUSH) OZELLİĞİ
YONETİM PANELİ OZELLİKLERİ
GELİŞMİŞ
RESPONSİVE YONETİM PANELİ
Responsive yapıya sahip yonetim paneli sayesinde yonetici, editor ve koşe yazarları tum cihazlardan panellerini kullanıp haber, video, koşe yazısı ekleyip bilgisayar ekranında yapabildikleri her şeyi mobil cihazlarından da yapabilecekler.
BOOTSTRAP (MOBİL UYUMLU)
GELİŞMİŞ HABER EDİTORU
SON DAKİKA, DİNAMİK, SABİT YAZI OZELLİĞİ
MEDYA KUTUPHANESİ
SON DAKİKA HABER YONETİMİ
ANKET MODULU
YORUM MODULU
ABONELİK MODULU
GELİŞMİŞ İSTATİSTİK MODULU (ANLIK, KONUM, HABER TABANLI)
REKLAM YONETİMİ
GELİŞMİŞ ARŞİV SİSTEMİ
KATEGORİ / ALT KATEGORİ YONETİMİ
SAYFA MODULU
MENU SİSTEMİ
KULLANICI YONETİMİ (ADMİN, YAZAR, EDİTOR)
GELİŞMİŞ SEO AYARLARI
DAHİLİ GELİŞMİŞ CACHE ( ONBELLEK) SİSTEMİ
ALEXA, GOOGLE ANALYTİCS, OZEL YORUM ALANI
SEO OZELLİKLERİ
SCHEMA.ORG ALTYAPISIOPEN GRAPH (ACIK GRAFİK PROTOKOLU)
Php haber scripti; Schema.org dunyadaki arama motorlarının desteklediği, yapılandırılmış veri işaretleme protokoludur. Yazılımımızda, Schema.org işaretleme protokolunu uygulayarak, İlk olarak Google, Bing, Yahoo olmak uzere bircok arama motorunun Haber, Fotoğraf, Video, Makale gibi iceriklerinizi işaretlemesine yardımcı olarak, daha zengin arama sonucları sağlanmasına ciddi katkı sağlaması icin geliştirdik.
Siteniz icin daha zengin arama sonuclarında ve sosyal ağlardan ciddi katkı almanız icin tum arama motorlarını ve sosyal ağları goz onunde bulundururak Schema.org alt yapısıyla ve Open graph (Acık Grafik Protokolu) ile Ana sayfa diğer sayfaları duzenledik. Bu işlem sayesinde Google, Bing, Yahoo olmak uzere bircok arama motorunda, icerikleriniz Haber, Fotoğraf, Video, Makale gibi iceriklerde işaretlemesini yardımcı olarak sitenizin hit almasını daha iyi indexlenmesini sağlayacaktır.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Sunucunuzda en guncel Ioncube 10.2 yuklu olmalıdır.
En duşuk PHP 7.2 gereklidir.
Plesk ve Cpanele rahatlıkla kurabilirsiniz.
Mysql Gereklidir.
KREDİ KARTIYLA ODEME İMKANI
HAVALE İLE ODEME
Turkiye İş Baknası - Garanti Bankası - Yapı Kredi - Enpara - QNB Finansbank
TEK LİSANS : 100 TL
BAYİLİKLER VERMEKTEYİZ
Tum Detaylara ve Demolara Buradan Ulaşabilirsiniz.
Haber Scripti - Haber Scripti Yonetim Paneli
Turkiye'nin Web Mağazası
Gerekli soru ve sorunlarınızı Destek Merkezi'nden bizlere iletebilirsiniz. Satın alma işleminden sonra, kurulum, seo ayarları, yonetim paneli kullanımı , geniş detaylı anlatım yaptığımız eğitim videosunu sizlere gonderiyoruz.
Kurulumu bizim gercekleştirmemiz istiyorsanız, satın alma işleminde acıklama bolumune kurulum yapılacak sitenin hosting bilgilerini yazmayı unutmayınız.
Forum Kullanıcılarına ucretsiz kurulum yapılacaktır.
Satın Alma İletişim Telefonları
GSM : 0 541 570 84 55 - 0544 377 18 81 - 0224 233 10 20