Merhaba arkadaşlar firmamızın yeni acacağı web sitesi icin bir yazılım duşunuluyor bir kac yazılımcıdan fiyat ve bilgi istendi ve anet newsde yayımlandı firma yoneticimizden izinli olarak burayada ekliyorum bunu yapabilirim diyen yazılımcı arkadaşlar varsa pm ile bana ulaşırlarsa sevinirim. sitenin taslağı aşağıdaki gibidir.
Sayfada bulunacak linkler
Sunucular
VPS
Co-Location
Toplu SMS
Kampanyalar
Referanslar
Forum
Helpdesk
Banka Hesap Numaraları
Odeme Bildirim Formu
İletişim
* Uyelik sistemi olacak kişi urun almadan once uye olacak uye olduktan sonra urunleri alabilcek aldığı urunler panelinde gozukecek
ne kadara almış ne zaman almış suresi ne zaman bitecek gibi bunun yanı sıra panelde helpdesk linkide bulunacak ayrıca odeme gununden 3 gun once otomotik
olarak odeme uyarısı gidecek
* sunucular ve vps ler Almanya/Amerika ve Turkiye ve Camfrog Server bunu 4 farklı kategoride gostermemiz lazım artık nasıl birşey uygun olur
goruşleriniz bizim icin değerlidir.
* reseller satışları 2 bolumden oluşuyor bir SHELL reseller biri web reseller bunu paketlerde belirtmeliyiz
* toplu sms bolumunde yine kucuk paketler yer alacak bunun yanı sıra muşteri istediği sayıda kota alabilecek bunun icinde bir hesap makinası gerekiyor
bunun orneği www.smsucuz.net de mevcut
sayfanın dış gorunumu cok onemli sadelik her zaman iyidir
banka hesap numaraları falan adminden girilebilsin zamanla değişiyor iletişim bolumundede mail adresleri telefon vs. yazacağız ve birde form yeterli
forum helpdesk icin sadece link işimizi gorur.
ve yine farklı duşunceleri olan arkadaşlarımız varsa onların fikirlerinide bekliyorum