Ankara'nın Altındağ ilcesinde dukkan sahibinin namaz kılmasını fırsat bilen bir kadın ve yanındaki cocuklar bakkaldan dondurma caldı. Edinilen bilgilere gore olay akşam saatlerinde meydana geldi. Altındağ ilcesi Battalgazi mahallesinde bulunan bir bakkaldan bir kadın ve yanındaki cocuklar dondurma caldı. Dukkan sahibinin namaz kılmasını fırsat bilen kişiler yaklaşık 25 dondurma calarken o anlar guvenlik kameralarına yansıdı.
Bakkal sahibi Ramazan Develi ise o anları şoyle anlattı:
"Bugun burada, dolapta bir hırsızlık olayı oldu. Namaz kılmamdan faydalanarak 6-7 kişi buraya gelmişler. Dolaptaki dondurmaları eteklerine doldurup kacıyorlar. Ben cağırdığımda ise başka şeylerle karşılaştım. Bana tecavuz ediyor diye iftira attı. Kadın orada soyunmaya başladı. Beni suclu duruma duşurdu. Yaşları 17-16 civarındaydı bir tanesi ise yaşlıydı. Bana tecavuz iftirası attı. Anadan uryan soyundu. Burada 6-7 tane cocuk var. En sonunda lanet olsun dedim. Başka ne diyeyim. 25-30 tane dondurma calmışlar. Ucu dondurma calıyor, 4'u ise gozculuk yapıyor orada goruntulerde de gozukuyor zaten. Bu olaylardan artık bıktık. Tırnakcılardan ve hırsızlardan bıktık artık. Esnafın kazandığı zaten uc kuruş onu da bunlar goturuyor. Buralarda cok oluyor boyle olaylar. Normalde dolabı kitli tutuyorum ama bu aralar satış cok olduğu icin usandım. Muşterilerde kızıyorlar dolap kitli mi olur diye ama yapacak bir şey yok. Bu olaydan sonra herhalde yine kilitleyeceğiz."