Basit bir download scripti ve biraz profosyonel affiliate scripti yazdırmak istiyorum.

Download icin :

Kategorili olacak. Ancak 6 Tane kategori olacağı icin basit birşey olsada olur. Kategoriye girince indirilecek filmin 4 capsi ve download linki olacak. Yorum sayac puanlama v.s gibi şeyler istemiyorum. Sadece caps ve download linkini koyabileceğim bir ic sayfa olsun yeter. Tabiki kategori ekle sil - film ekle sil duzenle gibi ozelliklerin oldugu bir admin paneli.

Ornek :

- Turk Filmleri Kategorisi - Yabancı Filmler Kategorisi - Oyunlar Kategorisi.
Turk Filmlerine girdi. -- Hababam sınıfı - Tosun paşa - Sut kardeşler cıktı. Tabi bunlarda capsli gozukecek.
Tıkladı ve --- Hababam sınıfı ayrıntılar a girdi. 4 caps ve download linki var.

Olay bundan ibaret.

Aslında boyle bir script elimde mevcut ancak affiliate sistemini entegre edemiyorum.

Affiliate icin :

Sisteme uye olmak ucretli olduğu icin sadece aylık parayı odeyen girebilecek. Benim istediğim webmasterlarla ortak iş yapmak oldugu ıcın yaptıkları uyelerden komisyon vereceğim. O yuzden başka sitelerdeki bannerlardan gelerek uye olursa o webmastera komisyon verebileceğim ve bunların istatistklerini gosterebileceğim bir sistem lazım.

Yanlız şoyle bir durum var. Kredi kartı ile calışacagım. Bu servisi odeme.com.tr den alıyorum. Webmasterın sitesinden gelen adam uye ol a basınca odeme.com.tr sayfasındaki benim alanıma giderek uye olacak. Bunu affiliate olayında nasıl yaparız.

Download ı basit ancak affiliate si biraz profosyonel olan bir scripti ne kadar yazabilirsiniz. Pm olarakta goruşebiliriz.