Artvin'in Arhavi ilcesinde duzenlenen festivalde sahne alan Resul Dindar ve Demet Aklın arasında gerginlik yaşandı. Demet Akalın'ın sahneye erken cıkmak istediğini soyleyen Resul Dindar, "Ben buranın cocuğuyum, ben Karadenizliyim muziğiyim, sen beni tanımıyorsun" diyince Demet Akalın sahneyi cıkarak tepki gosterdi. Artvin'in Arhavi ilcesinde bu yıl 49'uncusu duzenlenen Uluslararası Arhavi Kultur ve Sanat Festivali 5. gununde duzenlenen konserde Karadeniz muziğinin guclu ismi Resul Dindar ve unlu şarkıcı Demet Akalın sahne aldı.
Sahneye ilk once Resul Dindar cıkarken sevilen şarkılarını sevenleriyle buluşturdu. Festival programı kapsamında saat 20.30-22.00 arasında Resul Dindar sahne aldı. Programa gore 22.00'de sahne alması gereken Akalın, konseri uzatan Dindar'a tepki gosterdi.
Konser devam ederken gorevlinin Resul Dindar'ın yanına gelerek kulağına bir şeyler fısıldamasının ardından Dindar, Demet Akalın'ın sahneyi kedisine devretmesini istediğini iddia etti.
Mikrofonu alarak sahne onune gelen Dindar, "Size cok guzel bir şey soyleyeceğim, ne kadar yakıştığına siz karar verin. Demet Akalın Hanımefendi 22.30'da cıkmak istiyormuş, eğer cıkmazsa gidecekmiş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş yoksa gidecekmiş. Ben buranın cocuğuyum, ben Karadeniz muziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim on bir" dedi.
Dindar'ın konuşmalarının ardından sahneye cıkan Akalın, Dindar ile bir sure konuştuktan sonra sahneden indi.
Daha sonra sonra Dindar bir muddet daha konsere devam edip inince, sahneye Akalın cıkarak sevenleriyle buluştu.