Eyupsultan'da carptığı motosikletteki 2 kişinin olumune neden olan surucu tutuklandı. Maganda Berkant K. ifadesinde "Ben biraz şımarığım, şaka yapıyordum." dedi. Eyupsultan'da carptığı motosikletteki iki kişinin hayatını kaybetmesine neden olan motosiklet surucusu tutuklandı.
Pirincci Mahallesi'nde 12 Ağustos'ta Berkant K'nin kullandığı motosiklet, onunde aynı istikamette seyir halindeki Murat Vermez yonetimindeki motosiklete arkadan carptı.
Carpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet surucusu Vermez ve arkasında yolcu olarak bulunan Nazlıcan Yolcu ağır yaralandı.
Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Vermez ve Yolcu, burada yapılan tum mudahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazanın ardından calışma başlatan jandarma ekipleri, motosiklet surucusu Berkant K'yi gozaltına aldı.
Gozaltındaki işlemlerinin ardından adliyeye gonderilen Berkant K, tutuklanarak cezaevine gonderildi.
Ote yandan kaza anı motosikletteki Nazlıcan Yolcu'nun cektiği goruntulerde yer aldı.
Goruntulerde Berkant K'nin kullandığı motosikletin arkadan hızlıca gelerek sıkıştırdığı motosikletin devrilme anı goruluyor.
Maganda Berkant K. ifadesinde "Ben biraz şımarığım, şaka yapıyordum." dedi.

"Olayın ciddiyetinin farkında değil"
Kazada hayatına kaybeden genclerin arkadaşlarından Emre Şengol'un PD'ye yaptığı acıklamada, "Adliyeye ben gitmedim fakat yakınlarım gitti. Berkant K.'in yuruyuşunden bile olayın ciddiyetinin farkında olmadığı apacık ortadaymış. İnanılmaz rahat cevaplar vermiş. Pişkin pişkin. İddialar, verdiği ifade yazılı olarak ortaya cıkar. Berkant K. kazadan onceki paylaşımlarında bile 'Şımarık' olduğunu yazmış. Biz cok uzulduk. Şaka uğruna yıllardır tanıdığım mahalle arkadaşımı, dostumu kaybettim ben." dedi.