Atilla Taş, secimlerde alınan yenilgi sonrasında eteğindeki taşları dokmeye başladı. Yayınladığı videoda, "Kendimi uyanık, akıllı sanıyordum. Bu ulkede aslında bir iktidar sorunu değil de bir muhalefet sorunu olduğunu ancak yıllar sonra anlayabildim." diyen Taş, "Şimdi ise goruyorum bir koltuk savaşı başlamış ama ahlaki ve moral ustunluğu kaybetmek secimi kaybetmekten daha beter." diye konuştu. Atilla Taş, secim yenilgisi sonrasında partisini hedef alan acıklamalara başladı. Gectiğimiz gunlerde 'yıllarca partiye zarar gelmesin diye sustuğunu' belirten Taş, CHP'li belediyelerin 'ihale' skandallarını itiraf etmişti.
Atilla Taş 'Yıllarca partiye zarar gelmesin diye yutkundum' diyerek gercekleri itiraf etti
Atilla Taş, secim hezimeti sonrasında eteğindeki taşları dokmeye başladı. Yıllarca partiye zarar gelmesin diye sustuğunu belirten Taş, Kuşadası'na yerleştiği donemde CHP'li Belediye Başkanı Omer Gunel ile ilgili gercekleri acıkladı. Gunel ile ilgili kendisine cok sayıda şikayet geldiğini belirten Taş, o donem Kemal Kılıcdaroğlu'yla bu konuyu goruşmek istediğini ancak otele gittiğinde koruma engeline takıldığını belirtti. Aydın Milletvekili Bulent Tezcan'ın da orada olduğunu soyleyen Taş, "Google'a 'Bulent Tezcan ihale' yazın anlarsınız." ifadelerini kullandı.
Bugun de sosyal medya uzerinden bir video yayınlayan Taş, Turkiye'de bir muhalefet sorunu olduğunu soyledi.
Atilla Taş: Bu ulkede bir muhalefet sorunu olduğunu ancak yıllar sonra anlayabildim
Yayınladığı videoda, "Kendimi uyanık, akıllı sanıyordum. Bu ulkede aslında bir iktidar sorunu değil de bir muhalefet sorunu olduğunu ancak yıllar sonra anlayabildim." diyen Taş, "Şimdi ise goruyorum bir koltuk savaşı başlamış ama ahlaki ve moral ustunluğu kaybetmek secimi kaybetmekten daha beter." diye konuştu.
"Kim ister ki iktidarın ağır yukunu muhalefette olmanın luksu dururken"
Taş'ın acıklamaları şoyle:
"Bizleri kahreden secim sonucları bir kesimin Erdoğan nefretini ve Ataturk sevgisini kullanan ve başkaca bir marifetleri olmayan ranta duşmuş bazı sozde muhalif siyasetcilerin umurunda bile değiliz.

Maaşları yatmaya, ihaleleri donmeye devam ediyor. Buyuk paralar bu siyaset işlerinde ustelik iktidar olmanıza gerek bile yok. Kim ister ki iktidarın ağır yukunu muhalefette olmanın luksu dururken.
Şimdi ise goruyorum bir koltuk savaşı başlamış ama ahlaki ve moral ustunluğu kaybetmek secimi kaybetmekten daha beter.
Son secimin kazananı belli ama ne hikmetse kaybedeni yok. Bu ulkede aslında bir iktidar sorunu değil de bir muhalefet sorunu olduğunu ancak yıllar sonra anlayabildim.
Kendimi uyanık, akıllı sanıyordum hep. Partizanlık olayını artık bir kenara bırakıyorum."