Zeynep Catal: Normalde yamac paraşutu ucuşu icin Babadağ'a cıkmıştık. Surpriz, cok hoşuma gitti. İyi ki hayatımda"-Evlilik teklifi yapan Suleyman Hilmi Kaya:- "Gokyuzunde cok guzel anlar yaşadık. Evet cevabını havada aldım" - Muğla'nın Fethiye ilcesinde bir kişi, Babadağ'dan farklı paraşutlerle atlayış yaptığı kız arkadaşına Oludeniz manzarası eşliğinde actığı pankartla evlilik teklifi yaptı.
Babadağ'da teleferik tesisinde calışan 23 yaşındaki Suleyman Hilmi Kaya, kız arkadaşı Zeynep Catal'a (24) yamac paraşutu yaparken evlilik teklif etmeye karar verdi.
İş yerinin desteğiyle bir yamac paraşutu firmasıyla anlaşan Kaya, kız arkadaşıyla Babadağ'daki bin 900 metre rakımda bulunan pistine cıktı. Kaya, yamac paraşutu pilotu Burak Ayturk ile havalandı, Catal da Semih Er ile ucuş yaptı.
Gokyuzunde ikili suzulduğu sırada Kaya yanına aldığı uzerinde, "Birlikte yaşamak değil, beraber yaşlanmak istiyorum. Benimle evlenir misin?" yazılı pankartı actı.
Catal'ın gokyuzunde yapılan surpriz evlilik teklifine "evet" dediği anlar pilot tarafından aksiyon kamerasıyla kaydedildi.
Etkinliğin ardından ikili Belcekız sahiline iniş yaptı. Kaya, sahilde Catal'a yuzuk taktı.
Catal, AA muhabirine, yamac paraşutu ucuşuna geldiği icin teklifin kendisine surpriz olduğunu soyledi.
Mutluluğunu kelimelerle anlatamadığını ifade eden Catal, "Normalde yamac paraşutu ucuşu icin Babadağ'a cıkmıştık. Surpriz, cok hoşuma gitti. İyi ki hayatımda. Ben de onu cok seviyorum." dedi.
Kaya ise kız arkadaşına hep unutulmayacak bir evlilik teklifi hayal ettiğini dile getirdi.
İş yerinin kendisine buyuk destek olduğunu belirten Kaya, "Genel mudurumuz Cengiz Kocak'a cok teşekkur ederim. Gokyuzunde cok guzel anlar yaşadık. Evet cevabını havada aldım. Burada calışıyorum ve calışma arkadaşlarım da duyunca destek oldular. Bu manzara eşliğinde herkese yamac paraşutu yapmalarını tavsiye ediyoruz." diye konuştu.