Arkadaşlar ROM ve Root işlemlerini yaptım telefonu sorunsuzca kullanıyorum fakat birkac sorum olacak.

1) U8650 V100R001C223B826 (Malaysia General) ROM ile U8650-1 V100R001C86B823SP05 (Spain Yoigo) ROM arasında
cok bir fark varmı performans farkı hız farkı gibi. Sanırım en cok ikisi yukleniyormuş ve en iyisi Malaysia diye duydum forumlarda siz ne duşunuyorsunuz.

2) CyanogenMod 7.2 Root yetkili bir ROM'dur. Custom CM Recovery işlemi yapıldıktan sonra bu ROM'u atmışlar, benim sorum şu T20 nin kendi Recovery menusunden Bu ROM'u atamaz mıyız? Bir de bu Custom CM Recovery'i yukluyoruz, ekstra bi katkısı varmı telefona.

3) Link2sd uygulamasını kurdum, ROM dan sonra yuklediğim butun uygulamaları SD kartıma taşıdım bazı gereksiz sistem uygulamalarını da yine bu application ile sildim. Fakat ben ne zaman yeni bir uygulama yuklesem, Menu > Dosya Yoneticisi > Uygulama sekmesine gelince her yuklediğim uygulama sistemde 1 veya 2 MB alan kaplıyor. oysaki ben yuklediğim uygulamaların hepsini SD kartıma taşıyorum acaba T20 de uygulama SD karta taşınsada kendi belleğinde 1 MB olsada yer kaplıyor mu?