4/B'li sozleşmeli personel olarak calışan bir kişi, verilen bir gorevi yapmak zorunda mıdır? Soru: Ben Tarım Bakanlığı bunyesinde 4/B li olarak calışan bir personelim. Ben sizden bir konuda bilgi almak istiyorum. Aldığım bir eğitim sonucu gorevlendirmeye cıkmaya başlayacağım ancak bu gorevi yapmak istemiyorum. Gorev yaptığım ilde de bu gorevi yapacak olan tek ben varım. Benim bu gorevi bırakma durumum var mı?
Cevap: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B bendinde; "B) Sozleşmeli personel: Kalkınma planı, yıllık program ve iş programlarında yer alan onemli projelerin hazırlanması, gercekleştirilmesi, işletilmesi ve işlerliği icin şart olan, zaruri ve istisnai hallere munhasır olmak uzere ozel bir meslek bilgisine ve ihtisasına ihtiyac gosteren gecici işlerde, kurumun teklifi uzerine Devlet Personel Başkanlığı ve Maliye Bakanlığının goruşleri alınarak Bakanlar Kurulunca gecici olarak sozleşme ile calıştırılmasına karar verilen ve işci sayılmayan kamu hizmeti gorevlileridir." denilmiştir.
6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yururluğe konulan Sozleşmeli Personel Calıştırılmasına İlişkin Esasların 4 uncu maddesinde; "Personel, sozleşmelerinde belirtilen gorev yeri dışında calıştırılamaz.
Gorev yeri dışına gecici olarak gonderilenlerin gundelik ve yol giderleri, 6245 sayılı Harcırah Kanunu hukumlerinde saptanan sureyi ve 1 inci derece Devlet memurlarına odenen harcırah miktarını aşmamak uzere sozleşmelerde belirtilir. Sozleşmeli personele gecici gorev yolluğu dışında harcırah odenemez." hukmu,

Esasların 6 ncı maddesinde ise, "İlgililer sozleşmelerinde belirtilen gorev dışında başka bir işte calıştırılamaz." hukmu yer almaktadır.
Yukarıdaki hukumlere gore, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi cercevesinde sozleşmeli istihdam edilen personeller, gorev yeri dışında (gecici gorevlendirme haric) ve sozleşmelerinde belirtilen gorev dışında başka bir işte calıştırılamayacaktır.
Anayasamızın "Kanunsuz emir" başlıklı 137 nci maddesinde yer alan; "Kamu hizmetlerinde herhangi bir sıfat ve suretle calışmakta olan kimse, ustunden aldığı emri, yonetmelik, tuzuk, kanun veya Anayasa hukumlerine aykırı gorurse, yerine getirmez ve bu aykırılığı o emri verene bildirir. Ancak, ustu emrinde ısrar eder ve bu emrini yazı ile yenilerse, emir yerine getirilir; bu halde, emri yerine getiren sorumlu olmaz. Konusu suc teşkil eden emir, hicbir suretle yerine getirilmez; yerine getiren kimse sorumluluktan kurtulamaz." hukmu gereğince, kamu calışanlarının istisnalar haricinde verilen gorevi yerine getirmekle yukumlu olduğunu belirtilmiştir.
Bu itibarla; sorunuzda bahsedilen gorevin, gorevinizle (ozel bir meslek bilginiz, istihdam amacınız ve ihtisasınızla) ilgili olmaması veya gorev yerinizin dışında surekli bir iş olarak nitelendirilmesi durumları soz konusu ise, calışmakta olduğunuz kurum ya da kuruluşa sozleşmenizi ve Sozleşmeli Personel Calıştırılmasına İlişkin Esasları gerekce gostererek itiraz etmeniz gerekmektedir. Yapılan itiraza İdarece olumsuz cevap verilmesi durumunda soz konusu idari işlem dava konusu edilebilecek olup yargı mercilerinden lehinize bir karar cıkmadığı surece gorevi yapmakla yukumlu olduğunuz kanaatindeyiz.