Doldurulması zorunlu alanlar
Site adresi: http://www.stolenarticles.com/greengamegarden/
İstenen minimum fiyat: 1500 ytl
Sitenin acılış tarihi: Site henuz aktif değil
Kategori, sitenin iceriği nedir: Flash oyun
Gunluk hit sayısı, kaynak link: -
Site tum iceriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Oyunlar yok
Hosting dahilmidir: hayır
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: evet
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok

Doldurulması opsiyonel alanlar
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): 27 ekim 2007

Script ve tasarım tamamen bana aittir şu an bir iki eksiği vardır. bu aralar acmayı duşunmuyorum o yuzden alan olursa satabilirim.
Fiyat: 1500ytl
Siteye domain de dahildir. Guzel bir domain site bu ada gore tasarlandı zaten.
Adsense yerleşimleri cok iyi (bana gore) Adsense reklamlarının onundeki oyun resimleri sistemdeki oyunların resimlerinin random gosterimi sonucu cıkmaktadır.
Uyeler oyun uploadı yapabilmektedir. İstenirse oyunlara yorum ekleme ozelliği eklenebilir.
Admin panelinden kullanıcıların eklediği oyunları onaylama ve silme mevcuttur.Admin panelinden kategori ekleme silme,v.s. işlemler yapılabilmektedir.

Oyun başlangıcında siteyi tanıtan bir bolum mevcuttur şu an icin basit kodlarla yapılmıştır ama site tamamlandığında oyun dağıtmı yapabilirsniz yani A sitesi sizin sitenizden oyun aldığında once sizin reklamınızı gorecek daha sonra oyuna girecektir.

Ayın 27 sine kadar teklif cıkmazsa site satışı durdurulacaktır.

Dipnot: Aramızda flash oyun sitelerinden aylık 300-500$ kazananlar var. Bu siteye adam akıllı hit sağlarsanız eminim verdiğim rakamlar cokta ucuk olmayacaktır.

1500 ytl dememin sebebi bu kazancı sağlayabilecek bir site olabileceği. Alan yoksa zaten kendim kullanıcam bu yuzden almayabilirsiniz. 1500 ytl fazla gelebilir. Ama rakam bu.

Başlıkta geyik yapmaktan uzak durursanız sevinirim. Tamam 1500 ytl fazla dersin biter neden geyiğe vuruyorsun onu anlamadım ?