Site adresi: xxxxxxxx.com (8 karakter) PM
Site icin istenen fiyat: 50.000 TL
Sitenin aylık getirisi: 500TL (ortalama 600 tl 1 ayda 1500'u gordu genelde ozel gunlerde goruyor bu rakamları)
Sitenin acılış tarihi: 18.07.2017
Alexa Global / Turkey: 198K / 3K
Kategori, sitenin iceriği nedir: Turkce sosyal icerik platformu ve blog
Gunluk hit sayısı: 5K
Ziyaretci kaynağı: %93 Organik
Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tum iceriğiyle satılık
Hosting dahil midir: Dahil (Hostingimiz sponsorludur yaklaşık 1.000 TL değerinde ozel sunucu yani siz para odemeyeceksiniz)
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
NOT: TEKNİK BİLGİLER CİDDİ ALICILARA VERİLECEKTİR
Sitede toplam 400'den fazla icerik var ve ilgilenemediğim icin 3 editor tarafından gonluk toplam 3 makale girişi sağlanıyor. Tamamen organik ve adsense onaylıdır. Arama hacmi oldukca yuksek bir domaine sahip yazılan yazıların %90'ı ilk sayfada ve anahtar kelime rekabeti yuksek kelimeler bunlar. Ayrıca bir cok yazıda ilk sırada referanslı bağlantılarla'da gelir sağlayabileceğiniz konular bunlar. Normalde bu fiyata satacağım bir site değil, alan adı sadece 10k ya gidebilecek bir kaliteye sahip ancak ihtiyacım var.
Not: reklam yerleşimi seo calışmaları yapılmamış olmasına rağmen site oldukca yuksek hite sahip bu calışmaları yaptığınızda geliri 3-4 rahat katlayabilirsiniz zaman zaman bazı aylarda kazanc 1.500tl yi goruyor (aylık olarak) sitenin gerekli calışmaları yapılıp (iyi bir tema, uyelik, reklam yerleşimi ve seo) onedio gibi bir site ortaya cıkartılabilir. Onemli bir diğer nokta ise gectiğimiz gunlerde uyelik eklentisi kurdum ve 200 kişi uye oldu, gunluk 200 uye oldukca iyi basit bir blog sitesi icin.
Son olarak, bu siteyi almak isteyenlere nacizane bir tavsiye vereyim. Ben siteyi internet yayıncılığı ofisi acmak icin kurmuştum tam olarak bu işe sıfırdan başlamamak adına ve gercekten şuan yatırım yapılıp değerlendirilebilecek hazır iş fırsatı sunuyor bana. Ancak ofis kurup editor calıştıracak param olmadığı icin devretmek istiyorum. Velhasıl kelam, siz eğer satın alırsanız ve kurulu bir işe sahip değilseniz bu site uzerine iş kurabilirsiniz.