Not:Yukleme medyası bir disket,CD,DVD veya usb flash surucu de olabilir."
Bu hatanın cozumu bir forumda gorduğum bir cevaptır...Ben denedim gercekten sorun bu.
İşte size cozum...
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen semkay

Arkadaşlar problemi anladım. Benim gibi bircok kişi aynı hatayı yaptığı icin yazıyorum bunu. Cok ufak bir dikkatsizlik. Yukleme ekranında yani sabit surucunuzun tum bolumlerini gosteren ve bicimlendirmenizi sağlayan pencerede "Surucu Yukle" tuşu windows 7 yuklemek icin değil fakat boyle bir algılamaya yol acıyor. Pencerenin altında "ileri" tuşu bulunuyor. Bu tuş yuklemeyi başlatıyor. Tum sorun bu

@canerckr89 arkadaşımızın konuya ek bilgisi;
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen canerckr89

Coğu sitede bu sorunlarla karşılaştım. Affedersiniz Ama mal mal cevaplar yazılmış. Yok cd bozuk Yok Okuyucuda sorun var ya yeni bir win7 dvd bulacaksınız yada biosta secenek varsa hdd yi ahcı yapacaksınız...
Arkadaşlar bunun tek cozumu var. Herşeyi unutun. Cd diyi takın herhangi bir tuşa basın. Şimdi yukle konumuna geldiniz ordan 64 * 84 filan sec diyor seciyorsunuz. Sonra sana C ve D yi soru hangisi ne kurcan sende C yi secip İLERLE diyorsun DEME.!!!!!
C nin Ustune gel ENTER tuşuna bas Yukleyecektir. Dediğim gibi W7 yuklerken bazı pc lerde bu hatayı verir. İleri tuşunu hic kullanmıyın SAdece ENTER la gec...