Yasal duzenlemeler sonucunda oğretim gorevliliğinde iki farklı gorev unvanı doğdu... !
Bilindiği uzere, 06 Mart 2018 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 7100 sayılı Yuksekoğretim Kanunu İle Bazı Kanun ve Kanun Hukmunde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunda yapılan duzenlemeler ile birlikte universitelerde Uzman, Cevirici ve Eğitim-Oğretim Planlamacısı kadroları yururlukten kaldırıldı.
Halihazırda bu kadrolarda gorev yapmakta olanlar ise; anılan kanunun 30 uncu maddesi ile "OĞRETİM GOREVLİSİ" kadrolarına başka bir işleme gerek kalmaksızın atanmış sayıldılar.
Ote yandan, 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 36 ncı maddesinin ucuncu fıkrası da anılan kanunun 8 inci maddesiyle butunuyle değiştirildi. Yeni duzenlemede; "Oğretim uyesi, kadrosunun bulunduğu yuksekoğretim birimi ile sınırlı olmaksızın ve ihtiyac bulunması halinde gorevli olduğu yuksekoğretim kurumunda haftada asgari on saat ders vermekle yukumludur. Oğretim gorevlisi ise haftada asgari on iki saat ders vermekle yukumludur. ANCAK YUKSEKOĞRETİM KURUMLARININ UYGULAMALI BİRİMLERİNDE GOREV YAPACAK OLAN OĞRETİM GOREVLİLERİ İCİN DERS YUKU ARANMAZ VE BUNLARA DERS UCRETİ ODENMEZ. Doktora calışmalarını başarı ile tamamlamış, tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık unvanını veya Universitelerarası Kurulun onerisi uzerine Yuksekoğretim Kurulunca tespit edilen belli sanat dallarının birinde yeterlik kazanmış olan araştırma gorevlilerine talepleri uzerine ve universite yonetim kurulunun uygun gormesi halinde ders gorevi verilebilir. Bu şekilde ders gorevi verilen araştırma gorevlilerine haftada on iki saati aşan ders gorevleri icin haftada on saate kadar 2914 sayılı Kanunun 11 inci maddesinde yer alan esaslar cercevesinde oğretim gorevlileri icin belirlenmiş olan ek ders ucreti, gosterge rakamı uzerinden ek ders ucreti ile sınav ucreti odenir" ifadesi yer almaktadır.
Diğer taraftan, 7100 sayılı Kanunun 34 uncu maddesinin 2 nci fıkrası ile halen uzman, cevirici ve eğitim-oğretim planlamacısı kadrolarında olanların oğretim gorevlisi olması sebebiyle eski gorevlerine devam etmeleri ve bu kişilere ders gorevi verilmemesi de hukum altına alındı.
Yapılan bu mevzuat değişiklikleri sonucunda; yuksekoğretim kurumlarında Oğretim Gorevlisi (Ders Veren) ve Oğretim Gorevlisi (Uygulamalı Birim) olmak uzere bir kadro unvanı uzerinden iki farklı gorev tanımı doğmuş oldu.
Bu farklılık sonucu; Universiteler tarafından verilen akademik personel alım ilanlarında kişilerin başvuru oncesinde bilgi sahibi olmaları amacıyla kadrolara dair acıklamalarda oğretim gorevlilerinin hangi hizmeti vermek uzere atanacakları yazılmaktadır.
Dolayısıyla, bu kadrolara başvuracak adayların oncelikle oğretim gorevlisinin ders vermek uzere istihdam edilen bir kadro mu yoksa yuksekoğretim kurumuna bağlı herhangi bir uygulama biriminde calışacak oğretim gorevlisi kadrosu mu olduğuna cok dikkat etmeleri gerekiyor !
Hatta, bazı ilanlarda acıkca hangi birimde istihdam edileceği yazılmaması halinde ilgili yuksekoğretim kurumu ile birebir goruşerek oğretim gorevlisi kadrosuna atanacakların hangi gorev ve sorumluluklara sahip olacağını oğrenmelerinde fayda bulunmaktadır.
Aksi takdirde, atanmaya hak kazanmanız halinde ders vermek hayaliyle gittiğiniz universitede farklı bir gorev tanımı ile karşı karşıya kalabilirsiniz...
Bizden soylemesi !
Yavuz Selim KAPLAN