Danıştay 12. Dairesi, gorevinden ayrılıp da 657 sayılı Kanununa tabi memur kadrolarına atanmak isteyen oğretim gorevlilerinin asgari 2 yıl calışmış olmaları gerektiğine karar verdi. Diğer personel kanunlarına tabi iken, gorevinden ayrılıp da memur kadrolarına atanmak isteyenler asgari kac yıl calışmalıdır. Bu husus daha once 28.07.2009 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 1 Seri Nolu Kamu Personel Tebliği ile duzenlenmişti. Bu tebliğde yer alan hukum gereğince asgari 2 yıl calışmış olma şartı aranmıştır.
Ancak soz konusu bu tebliğ, 21.10.2010 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 4 Seri Nolu kamu Personel Tebliği ile yururlukten kaldırılmıştır.
Bir oğretim gorevlisi 2010 yılının Nisan ayında yani 1 Seri nolu Tebliğ yururlukte iken, gorevinden ayrılmış ve bir bakanlığa atanmak icin başvurmuştur. Bakanlık da tebliğ hukmunu gerekce gostererek, atanma talebini reddetmiştir. Atanma talebi reddedilen oğretim gorevlisi hem tebliğ hukmunun hem de red cevabının iptali icin dava acmıştır.
Dosyayı inceleyen Danıştay 12. Dairesi, gorevinden ayrılıp da 657 sayılı Kanununa tabi memur kadrolarına atanmak isteyen oğretim gorevlileri icin asgari 2 yıl calışmış olma şartı aranmasında hukuka aykırılık bulunmadığına karar vermiştir.

Daha once Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu da 2017 yılında, tebliğ hukmunun iptali yonunde karar veren Danıştay 12. Dairesinin E:2010/8348 nolu kararının bozulmasına karar vermişti.
İŞTE DANIŞTAY 12. DAİRESİNİN KARARI