Yuksekoğretim kurumlarında gorevli akademik personele geliştirme odeneğinin odenmesinde gorevlendirme surelerinde takvim yılı uygulamasına dikkat edilmeli! Soru:
Sayın ilgili,
Aşağıda size yonelttiğim soru ulkemizde geliştirme odeneği alan herkes icin faydalı olacaktır. Katkı ve cevabınız icin şimdiden teşekkur ediyorum.
Bir devlet universitesinde Prof.Dr. unvanıyla gorev yapmaktayım. En son aldığım maaşın eksik yattığını oğrendikten sonra ilgili birime muracaat ettim. Cevaben, gorevli izinli olduğum sureleri hesaplamışlar ve bir takvim yılı icinde 30 gunu aşan her ay icin geliştirme odeneğinin kesileceğini soylediler. Hemen belirteyim, ben her hafta 2 gun ucretsiz ve gorevli izinli şehir dışına cıkıyorum. Hicbir zaman bir kereye mahsus 30 gun izin almadım.

Sorum şudur: benden geliştirme odeneğinin kesilmesi doğru mudur, doğruysa yasal mevzuatı nedir?
Vereceğiniz cevap Turkiye'de emsal teşkil edecektir diye duşunuyorum.
Cevaplarsanız cok sevinirim. Saygılarımla.
Cevap:
Geliştirme odeneğinin oğretim elemanlarına verilmesine ilişkin usul ve esaslar ile bu odenekten yararlanacak olan iller ise Bakanlar Kurulu tarafından 04/04/2005 tarihinde yururluğe konulan "Geliştirme Odeneği Odenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararın"da tespit edilmiştir.

Bakanlar Kurulu Kararının 6/d maddesinde; "2547 sayılı Kanunun 39 uncu maddesi ile mevzuatı uyarınca yurt ici veya yurt dışında gecici gorevlendirme sebebiyle ayrılmalarda 15 gune kadar olan sureler icin (ancak, bu bent uyarınca odenecek geliştirme odeneğinin toplam suresi, her ne suretle olursa olsun bir takvim yılı icinde 30 gunu gecemez), fiilen calışma şartı aranmaz." ibaresi yer almaktadır.
Sorunuzda belirtilen husus dikkate alındığında; her hafta 2 gun gorevlendirme aldığınız anlaşılmaktadır. Bu durum 16 haftada 32 gun gorevlendirmeye tekabul etmekte olup, 2547 sayılı Kanunun 39 uncu maddesi uyarınca bir seferde 15 gun uzeri gorevlendirmelerde ve ayrıca bir takvim yılında toplamda 30 gunu aşan gorevlendirmelerde aşan kısmın kesintiye uğraması yasal mevzuata uygundur.
Sonuc olarak, 2547 sayılı kanunun 39 uncu maddesi uyarınca yapılan gorevlendirmeleriniz bir takvim yılı icinde 30 gunu aştığı icin aşan kısım kadar geliştirme odeneğinizden kesinti yapıldığı değerlendirilmektedir.