Devlet universitelerinde calışan akademisyenlerin kamu kurumlarında gorevlendirilmesi halinde idari gorevlerinin sona ermesi hususu, tam ve yarı zamanlı olarak iki başlıkta incelenmelidir! Bilindiği uzere, akademisyenler diğer kamu idarelerine akademik bilgi ve birikimlerini aktarabilmek icin gecici sure ile gorevlendirilebilmektedir.
Anılan hususu duzenleyen 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun "Kamu Kuruşları ve Vakıflarda Gorevlendirme" başlıklı 38 inci maddesinde; "Oğretim elemanları; ilgili kurumların talebi ve kendisinin muvafakati, universite yonetim kurulunun uygun gormesi ve rektorun onayı ile ihtiyac duyulan konularda, ozluk işlemleri kendi kurumlarınca yurutulmek kaydıyla, diğer kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarında gecici olarak gorevlendirilebilir. Bu şekilde gorevlendirilenlerin, kadrosunun bulunduğu yuksekoğretim kurumlarındaki aylık ve diğer odemeler ile oteki hakları devam eder. Yuksekoğretim Kurulu, bağlı birimleri ve Universitelerarası Kurul ile Adli Tıp Kurumunda gorevlendirilenler haric olmak uzere bu fıkra uyarınca gorevlendirilenler doner sermayeden yararlanamaz.
Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile dernek ve vakıfların yonetim ve denetim organlarında gorev yapanlar bakımından ayrıca bir gorevlendirme kararı aranmaz. Ancak bu gorevler, oğretim elemanının bu Kanundan kaynaklanan mesaisini aksatmayacak şekilde yurutulur.
Yuksekoğretim Kurulunun isteği ve ilgili kamu kuruluşunun onayı ile yuksekoğretim kurumları veya birimleri, ilgili adli mercilerin talebi ile adli tıp mevzuatı cercevesinde adli tıp olaylarında ve diğer adli konularda resmi bilirkişi olarak gorevlendirilebilirler. Bu madde uyarınca gorevlendirilen oğretim elemanları kendi kurumlarından alacakları aylık ve odeneklerin yanısıra, gorevlendirildikleri kurumda yuruttukleri gorev icin birinci derecenin dorduncu kademesinde bulunan bir genel mudurun aylık ve ek gosterge rakamlarının memur aylık katsayısı ile carpımı sonucu bulunan tutarı gecmemek uzere ilgili bakan tarafından tespit edilecek miktarı net olarak ikinci gorev aylığı şeklinde ayrıca alırlar. Bunlar gorevlendirildikleri kurumlarca kendilerine bu suretle yapılan odemeleri doner sermayelere yatırmak zorunda değildirler. Bunlara gorev yapacakları kurumca bu odeme dışında başkaca bir odeme yapılmaz." hukumleri yer almıştır.

Anılan Kanun hukmunden de gorulebileceği uzere, akademisyenlerin diğer kamu kurumlarında ve vakıflarda gorevlendirilmesi hususuyla ilgili izin yontemi, ozluk hakları ve diğer sair hususlar acıkca ifade edilmişken, gecici gorevlendirmenin suresi (tam zamanlı/kısmi zamanlı gibi) ve etkilerine dair kesin hukumler bulunmamaktadır.
Bununla birlikte, bazı akademisyenler diğer kamu idarelerinde haftalık ders gorevini aksatmayacak şekilde belirli bir zaman dilimi icin gorevlendirilmekte iken, bazıları ise tam zamanlı olarak bir fiil ilgili kamu idaresine hizmet sunmaktadır.
Bu şekilde gorevlendirmesi olan oğretim elemanlarının kadrosunun bulunduğu yuksekoğretim kurumlarında yuruttuğu idari ve idarecilik gorevlerinin akıbetinin ne olacağı yazımızın konusunu oluşturmaktadır. Konuyu sağlıklı bir şekilde acıklığa kavuşturabilmek icin gorevlendirmenin tam zamanlı mı ya da haftanın/ayın belirli gunleri ile mi sınırlı olduğu hususu onemli bir ayrıntı olarak karşımıza cıkmaktadır.
Universitelerde bir takım idari gorevler tam zamanlı olarak yurutulmekte iken, bazılarında ise belirli periyodik takvime bağlı olarak calışılabilmektedir. Tam zamanlı olarak ifade edilebilecek gorevler; "Rektor, Rektor Yardımcısı, Dekan, Dekan Yardımcısı, Yuksekokul Muduru, Yuksekokul Mudur Yardımcısı, Enstitu Muduru, Enstitu Mudur Yardımcısı, Bolum Başkanı, Bolum Başkan Yardımcısı, Anabilim Dalı Başkanı(ozellikle Anabilim Dalı Bazlı Eğitim veren, uygulama yapan Fakulteler-Eğitim Fakultesi, Tıp Fakultesi Vb.)" olarak, diğer idari gorevler ise "Akademik Kurul Uyelikleri, Komisyon Uyelikleri, Etik Kurul, Son Soruşturma vb. Kurul uyelikleri" gibi sıralanabilir.
İlave olarak, "Akademik Teşkilat Yonetmeliği"nin "Yoneticilerle İlgili Ortak Hukumler" başlıklı 18 inci maddesinin 4 uncu fıkrasında; "Bolum, anabilim, anasanat, bilim ve sanat dalı başkanları gorevi başında bulunamayacağı sureler icin yardımcıları veya oğretim uyelerinden birini vekil olarak bırakırlar. Herhangi bir nedenle altı aydan fazla ayrılmalarda kalan sureyi tamamlamak uzere aynı yontemle yeni bir başkan atanır." hukmu de yonetici gorevindeki kişilerin, gorevlerinden belirtilen sureden uzun bir şekilde ayrılmaları halinde hizmetin aksamaması icin yeni bir kişinin atanmasını guvence altına almıştır.

Bununla birlikte idari gorevler ve ozelde idarecilik gorevleri haftanın ya da ayın belirli gunleri ile sınırlı olmayan, gorevin getirdiği sorumluluğun ve yonetim anlayışının dinamik ve devamlı suretle varlığını gosterdiği gorev turleridir. Surecin ve de gorevin sağlıklı bir şekilde icra edilebilmesi icin gorevi yurutenin bu gorevi ustelenmesine dayanak olan fiili durumunun da gorevin icra edileceği kurumda kesintisiz bir şekilde devam etmesi gerekmektedir. Yuksekoğretim kurumlarındaki akademik gorevler acısından baktığımızda, akademisyenin başka bir kurumun misyon, vizyon ve hedefleri doğrultusunda o kuruma kısmi ya da tam zamanlı olarak katkı sağlayacak ceşitli calışmalarda bulunması (Kanunun 38 inci maddesi kapsamında) kendi kurumunda yuruttuğu ya da yuruteceği idari gorevlerin verimliliği ve sıhhatine golge duşurebilecektir.
Butun bu değerlendirme ve tespitler sonucunda, 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 38 inci maddesi cercevesinde tam zamanlı olarak kamu kurumlarında gorevlendirilen oğretim uyelerinin idari gorevleri ile ceşitli akademik ve idari kurullardaki gorevlerinin sona ermesi gerektiği, haftanın belirli gunleri ders yuklerini aksatmayacak şekilde gorevlendirilenlerin ise "Rektor, Rektor Yardımcısı, Dekan, Dekan Yardımcısı, Yuksekokul Muduru, Yuksekokul Mudur Yardımcısı, Enstitu Muduru, Enstitu Mudur Yardımcısı, Bolum Başkanı, Bolum Başkan Yardımcısı, Anabilim Dalı Başkanı" gibi haftanın tum gunu idari hizmet sunan gorevlerde bulunamayacakları, ancak diğer kurul, komisyon vb. gorevlerini (toplantılara katılmak ve varsa ilgili mevzuatındaki diğer yukumlulukleri sağlamak kaydıyla) yurutmelerinde sakınca bulunmadığı duşunulmektedir.