Doktoraları bittiğinde işsiz kalan genc akademisyenler Yeni YOK Başkanından bu sorunu cozecek adımlar atılmasını bekliyor! Bilindiği uzere, yuksekoğretim mevzuatımızda iki ceşit araştırma gorevlisi istihdamı (33/a: daimi araştırma gorevlisi kadrosu, 50/d: doktora eğitimi bitince ilişik kesilen kadro) uzunca bir suredir devam etmekte iken, 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununda duzenlemeye gidilerek 1 Ocak 2018'den itibaren devlet yuksekoğretim kurumlarına araştırma gorevlisi atamaları 50/d statusunde yapılmaktadır.
Bununla birlikte, yuksek lisans eğitimlerine devam etmekte iken atanan kişilerle ilgili de duzenlemeye gidilerek, şayet yuksek lisans eğitimlerini tamamladıkları tarihten itibaren altı ay icerisinde doktora eğitimine başlamazlarsa kadrolarıyla ilişikleri kesilmektedir.
Yukarıda yer verdiğimiz mevzuat hukumlerinden gorulebileceği uzere, yuksekoğretim sisteminin ilk basamağı ve oğretim uyesi kadrolarının kaynağı olarak adlandırdığımız araştırma gorevlilerinin halihazırda kadro guvencesi bulunmamaktadır. Anılan kadrolara atanan kişiler doktora eğitimi bittiğinde herhangi bir geciş suresi dahi ongorulmeksizin kadrolarıyla ilişikleri kesilerek işsiz kalmaktadır.
Nitelikli insanların 30-35 yaş aralığında ailelerini yeni kurup belki de cocuk sahibi olduğu donemlerde işsiz kalmaları maddi ve manevi bircok sorunu beraberinde getirdiği gibi ic dunyalarında buyuk bir yıkıma sebebiyet vermektedir.

Bu nedenle, yuksekoğretim sisteminin mevcut durumda en buyuk sorunlarından birisi araştırma gorevlilerinin sonunu kestiremediği bir yolda umitsiz olarak calışmalarıdır. Kadro guvencesi olmadan calışan genc araştırma gorevlileri akademide sıklıkla yaşanan kayırmacılıkları gordukce hayalleri tamamen yıkılmaktadır.
Yuksekoğretim Kurulu Başkanlığı tarafından oğretim uyesi ihtiyacı bulunan universitelerle doktoralı mezun adayları bir araya getirerek oğretim uyesi olarak istihdam edilmelerini sağlamak amacıyla oluşturulan YOK Kariyer Liyakat Platformu, bu konuda bir farkındalık yaratmış olsa bile kadro ilanlarının yetkisi butunuyle Rektorlerde olduğu surece 50/d sorununun cozumunun bu yolla olması mumkun değildir. İlanlardaki kişiye ozel şartlar belirli adayları tanımladığı surece akademik rekabet sağlanamayacağından başarılı araştırma gorevlilerinin doktor oğretim uyesi kadrosu bulmaları icin "guclu ozgecmişleri" yerine "sağlam referansları" etkili olmaya devam edecektir.
Sonuc olarak, Yeni YOK Başkanından akademide olan araştırma gorevlileri ve akademiye girmek icin emek veren lisansustu oğrenciler kadro guvencesi olmayan 50/d araştırma gorevlisi kadrosunun cozumu icin calışmalar beklemektedir.