ADSENSE ONAYLATIYORUZ
Evet başlıktada gorduğunuz gibi yeni acılan websitelerini 2 haftada onaylatıyorum.
onceden acılmış hazır websitelerini 1 haftada onaylatabilirim.
Websitelerini blogger uzerinden onaylatıyorum. Daha sonra isterseniz wordpress gibi host sağlayıcılarınıza taşıyabilirsiniz.
Kendimize Neden Bu Kadar Guveniyoruz?
ilk olarak binlerce websitesi onaylattım ve hicbirinde sıkıntı yaşamadım. Ve bir cok muşteri memnuniyeti sağladık.
Nasıl Calışıyoruz?
- Alan adınızı transfer alıyoruz (Blogger a bağlayabilmek icin) - Odemeyi, Websitenizi Onaylattıktan sonra yapıyorsunuz ve daha sonrasında size alan adınızı geri transfer ediyoruz. - Blogger dan devam etmek ve tema ve iceriğimizi kullanmak isteyenler icin ucretler değişmektedir. - Odeme Yontemi PAPARA , ENPARA, IBAN HAVALE, şeklindedir. HANGİ WEBSİTELERİ ALMIYORUZ?
+18 Websitelerini Film, Oyun, Muzik, indirme siteleri Yani kısaca politikaları ihlal eden siteler
BLOGGER TEMA BİLGİLERİMİZ:
Şimdiye kadar yaptığımız en gelişmiş ve en iyi blogger şablonu. Blogunuza carpıcı ve profesyonel bir gorunum kazandıracak ozelliklerle ve gereclerle dolu. Dergi şablonu temiz, modern, kullanıcı dostu, hızlı yuklenen, ozelleştirilebilir, esnek, işlevsel ve tamamen duyarlı bir Blogger / Blogspot Haberleri, Dergi, Gazete ve Blog Temasıdır. ayrıntılara, inanılmaz ozelliklere, sezgisel bir kullanıcı arayuzune ve olağanustu web siteleri oluşturmak icin ihtiyacınız olan diğer her şeye buyuk onem veren kullanışlı ve guclu bir blogger Gazete, Dergi ve Blog şablonu. İceriğe ve okunabilirliğe guclu bir şekilde odaklandık cunku bunlar tum blog sahipleri icin acıkca onemlidir ve elbette şablon daha iyi SEO sonucları icin cok optimize edilmiştir (SEO Testinde Puanın% 100'u)ve yuksek hız garantilidir. Ağşağıdaki diğer harika ozelliklerini kullanabilirsiniz. Ve size tema destek hizmeti sunuyoruz.
Duyarlı ✓ Google Test Aracı doğrulayıcı ✓ SEO Dostu ✓ Mobil Uyumlu ✓ 404 sayfası ✓ Yukleme Hızı ✓ One Cıkan Gonderi (Son / Etiket) ✓ Atlı Karınca Gonderi (Son / Etiket) ✓ 3 Tip Yazı Duzeni ✓ 6 One Cıkan Widget ✓ Kucuk Resimle Otomatik Daha Fazla Bilgi ✓ Reklamlar Hazır ✓ İki tur menu ✓ Coklu Acılır Menu ✓ Arama Widget'ı ✓ Sekmeli Kenar Cubuğu ✓ Sosyal Sayac Widget'ları ✓ Haber Ticker ✓ Kucuk Resimli İlgili Gonderiler ✓ Sosyal Paylaşım Duğmesi ✓ E-posta Haber Bulteni Widget'ı ✓ 3 Tur Yorum ✓ Son Gonderi Widget'ı ✓ Etiket Gonderme Widget'ı ✓ Son Yorumlar Widget'ı ✓ Ayrıntılı Belgeler ✓ Widget Kodları (Premium) ✓ DETAYLI BİLGİ, FİYAT VE İLGİLENENLER İCİN WhatsApp: 05445891651