Site Adresi: TIKLA GİT
İstenilen Fiyat: Pm Lutfen
Sitenin Aylık Getirisi: Temmuz ayının başında kuruldu sıfırdan.Telegram ve forumlarda cevrem geniş olduğu icin bana getirisi tam olarak 240 tl oldu 1 ay 17 gunde..
Sitenin Kategorisi: Sms/Mobil Onay Sitesi
Gunluk Tekil Hit Sayısı: Belli değil..
Ziyaretci Kaynağı: Google,Telegram,Sosyal Medya
Alan Adı Yaşı:2020 Temmuz
Site Tum İceriğiyle Birlikte Mi Satılık: Site Konu Tasarımı-Lisans Hakları vb butun iceriğiyle birlikte devredilecektir.Ayrıca forum tanıtımı hizmeti alınmıştır uzerine..
Sitede Kullanılan Yazılım Lisansı Satışa Dahil Mi: Evet Dahil domain adına lisanslıdır.
Satışa Hosting Dahil Mi: İlk gunden beri guzel hostingde barındırmaktayım hic sorun yaşamadım 20 eylule kadar suresi bulunmakta bu dakikaya kadar siteyi taşıyabilirsiniz ha yok ben taşımakla uğraşmam derseniz guzel hosting hesabımı size devredebilirim sorun değil.
Banlı Olduğu Sponsor: yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
Sitenin Satışında Herhangi Hukuki Bir Problem Var Mı:yok
Ozel Notlar: Siteyi acalı 1.5 ay oldu arkadaşlar buyutmek icin gerekli maddi ve manevi enerjim kalmadığından dolayı satıyorum.Telegram ve forum cevrem geniş olduğu icin 1.5 ayda tekil olarak 240 tl getirisi oldu bana sizin emeğiniz ne kadar fazla olursa o kadar fazla kazanırsınız bunun yanında siteyi tamamen masrafına satıyorum siteyle birlikte domaini godaddy hesabınıza ucretsiz transfer edebilirim ayrıca forum tanıtımı satın alındı site icin. ayrıca site yanında konu tasarımını da ucretsiz vereceğim daha detaylı konuşmalar icin Pm veya Whatsapp Tıkla Git Alan Kişiye İşleyişin Nasıl Olacağını Neler Yapması Gerektiğini Butun Entegrasyonlarını Vb Her şeyini Halletmek icin Tamamıyla Yardımcı Olacağım...