Merhaba arkdaşlar...
http://www.pembelim.net adlı web sitem hosting+domain+kullanılan script ile birlikte tamamiyle satılıktır. Yani siteyi tamamiyle (eğer olursa) devir edeceğim.
sitenin google pagerank değeri 4'tur. alexa.com daki sırası şuan itibariyle 84.818 dir. Kullanılan scriptlerin benim urunumdur yada duzenlemeri bana aittir (forum sayfaları ve e-kart haric bunlarda zaten ucrtsiz dağıtılan scriptlerdir) bu sebeple yasal hic bir sorun yoktur. Sitenin hemen hemen tum kısımlarına admin panelinden ulaşılabilir ilgili bolumdeki icerikle ilgili her turlu duzenleme silme vs. yapılabilir. Yani full kontrol admin paneline sahip.
Site 2004 yılından bu yana yayındadır.
http://extremetracking.com/open;unique?login=pembelim
istatistiklere burdan ulaşılabilir. Siteye son 1 hafta icinde yeni bolumler actım ve google'a yonelik optimasyonalar yaptım muhtemelen ilerleyen gunlerde hiti dahada artacaktır. Şunuda eklemek istiyorum sitede kesinlikle spam sayfa vs. yoktur. Tum ziyaretciler nereye geldiğini bilen siteden ne beklediğini bilen ziyaretciledir. Yani oturmuş bir yapıya sahip olduğunu soyleyebilirim.
Siteyi neden satmak istiyorum? İşin doğrusu bir arabam var iyi kotu ve şimdiki arabamı satıp siteyi satıp biraz daha iyi birşey almak istiyorum. Tek sebebi bu. Yani toplu bir paraya ihtiyacım olduğu icin. Sitenin geliri nedir? Bunu ciddi anlamda almayı duşunen kişilerle konuşmayı tercih ederim.
Peki fiyatı nedir? tabiki bu benim emeğim emeğimin fiyatını belirlemek isterim ama sizlerin vereceği teklifleri değerlendirip birşeyler yapmak isterim. 4 hafta kadar bekleyeceğim ve en iyi teklife vereni siteyi komple devir edeceğim.
Şimdi arkdaşlar konuştuğum arkdaşlara (kısmet olursa) işte şu kişi şu kadar verdi sen daha az veriyorsun gibi cumleler kurmaycağım. Herkesin verdiği fiyatı sadece ben bileceğim. Bunu neden yapıyorum? Piyasayı yukseltmeye calışıyor gibilerinden şeylerin aklına kimsenin gelmesini istemem bu yuzden.
Sizden son bir ricam; eğer olurda fiyat vermek isterseniz veya ciddi olarak almayı duşunurseniz lutfen ozelden mesaj atın veya bana msn den ulaşın. Profilimde msn adresim mevcut.
Yazı biraz uzun oldu kusuruma bakmayın. Kolay gelsin hepinize...