Demo adresi: http://www.algel.net
İstenen minimum fiyat: 399 usd
Kategori, yazılımın iceriği nedir: Acık artırmalı Alışveriş Pazarı
Lisans bilgileri: algel
Lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok
kredi kartı ile odeme altyapısı var vpos garanti pos eklenir kredi kartıyla veya hesap mailiyle paypal a ve yabancı tum odeme sitelerinide destekliyor
gittigidiyordaki sistem evet ona gore daha guncel yeni bir yapıdadır. admin girişi kullanıcı şifre + her girişte değişik gelen pinkodu ile girilir
daha cok guvenlikli bir sistem
algel.net icin ne fiyat dersen şuan 5 yıl kayıtlı suresi var net bir fiyat belirlemedim sistemiyle domainiyle + teknik destekde benden devam eder
399 usd asgari fiyat belirlenmiştir bir hafta icinde ustune en iyi artırım yapana verilecektir
Notlar :
Algel.Net Alışveriş Pazarı
Alışveriş sistemi sitemizle herkesin ilan ekleyebileceği alım satım yapabileceği ve ticari mesleki kişilerin sanal dukkanını acabileceği detaylı urunler resimler ozellikler ekleyerek (herkes de acabilir) imkanı kolaylaştırmak ve Turkiyeden ve dunyadan geniş katılımları sağlayabilecek guvenli bir alışveriş ortamı oluşturduk.
Yer : İstanbul Turkiye
Satış usulu :
1) Başlangıc fiyatla acılan asgari fiyat belirtilen acık artırma usulu satış
2 ) Sabit fiyatla hemen al usulu tek fiyat satışı
İstediğiniz kadar her kategoride urun ekleyebilir fiyatını siz belirleyebilir uyelik gelişmiş ozel kontrol panelinizden alım satımınızı yonetebilirsiniz.
Satışa urun eklerken :
1) Acık artırma bolumune
2) Dukkanlarda bolumune
3) Acık artırma Dukkanlarda bolumlerinin her ikisinede ekleyebilirsiniz.
Eklediğiniz urun 1 hafta ile 3 ay arası sure secilerek eklenebilir sure sonunda satışdan duşer, dilerseniz aynı urunu bir tıkla aynen satışa yeniden sunabilirsiniz, Alım satımınızı kendiniz yonetebilirsiniz, tum bilgileriniz sistem databese de kayıtlı kalacaktır. Arama sonuclarında cıkacaktır alıcı satıcı kolaylıkla buluşacaktır.
Google ve bir cok internet sitesinde ALGEL reklamı verilmiştir.
farklı internet kullanıcı kitlesinede ulaşma imkanınız bu tanıtım sayesinde oluşmaktadır.
Tum internet kullanıcılarının hizmetindedir.
Farkımız:
1. Urun listeleme Anasayfada vitrin gosterimi dahil dukkan acma uye olma vs. ucret yok
2. Turkce İngilizce Almanca Rusca coklu dil ile dunyaya hitap edebilmek (dil sayısı zamanla artırılacaktır)
3. En guvenli E ticaret yazılımı guclu guncel kesintisiz alt yapı ve site yonetimi
4. ALGEL de Online Canlı yardım destek hattı İletişim de acıktır her konuda cozum anında sağlanacaktır.
teklifler alınacaktır
http://www.algel.net